Nem hibáztatok azért senkit, ha elfeledkezett az évekkel ezelőtt bejelentett, majd néma csöndbe burkolózott Ride to Hellről. A teljes hírzárlat miatt már régen elkönyveltük magunkban, hogy a motorosokat központi szerepbe helyező játékból nem lesz semmi -- ám nemrégiben feltűntek az achievementek, majd a kiadó jelezte: a Ride to Hell a látszat ellenére nem halott, s hamarosan friss információkkal jelentkeznek.

Nos, a nagy nap ma jött el, s kiderült, hogy rögtön nem is egy, hanem három játékot kapunk a Ride to Hell cím alatt. Az első, a felhozatal főfogásának tekinthető program a Retribution alcímet kapta, s ebben egy bizonyos Jake Conwayt alakítjuk, aki egy, a grindhouse-filmek stílusát idéző véres és brutális bosszúhadjáratot indított a hozzá hasonlóan gátlástalan The Devil's Hand motorosbanda ellen. A kaland PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on június 28-án veszi kezdetét.

A másik két program kisebb, de ugyanúgy szerves része a Ride to Hell-univerzumnak: a Ride to Hell: Route 666 egy arcade stílusú menedzserprogram, amelyben a híres 66-os országút mentén toborozzuk majd a bandánk tagjait Chicago és Los Angeles legkeményebb arcaiból. A másik program pedig a Ride to Hell: Beatdown lesz, mely szintén a játéktermi hangulatot idézi meg, csak itt tisztán verekednünk kell, nem törődve holmi menedzseléssel. Mindkét, mellékhajtásnak tekinthető játék nyáron fog megjelenni, mégpedig konzolokra és PC-re.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!