• Sajtóértesüléek szerint Harrison Ford kaphatja Thaddeus Ross szerepét
  • Aki a 2024. július 26-án debütáló Thunderbolts főhőse lesz
  • Más források szerint már 2024-es Amerika kapitányban bemutatkozik Ford

Sok kritika érte az elmúlt években a Marvelt, például Scorsese tollából, amiért filmjeiben a rendre parádés színészgárda nem tud kiteljesedni, a szereplők nem kapnak valódi teret, hogy a sablonos karaktereket megformálják. Ugyanakkor olyan közönségsiker övezi a képregényfilmes stúdiók működését, hogy már az idősebb generáció tagjai is egyre többen csatlakoznak valamelyik Marvel vagy DC produkcióhoz.

Friss értesülések szerint az Indiana Jones kalapját hamarosan szögre akasztó, a Star Wars-tól már korábban búcsúzó nyolcvan éves Harrison Ford lehet a Moziverzum következő nagy fogása. Ford Thaddeus Ross szerepét kaphatja az 2024. július 26-án bemutatni tervezett Thunderbolts-ban, ami az ötödik fázis utolsó előtti opusza lesz. Más források szerint azonban már korábban, a 2024. május 3-án debütáló Amerika kapitány filmben bemutatkozik Ford.

harrison-ford-thunderbolt-ross.jpg
(A kép forrása: CBR)

Thaddeus E. „Thunderbolt” Ross

A címszereplő Stan Lee és Jack Kirby Incredible Hulk című képregényének 1962-es nyitószámában tűnt fel először. Hulk esküdt ellenfeleként jelent meg, pedig tudtán kívül Bruce Banner vérrokona volt. Ross történetének sorsfordító állomása Jeph Loeb és Ed McGuiness 2008-as képregénye, amiben Red Hulkká változott. A 2003-as Hulk filmben Sam Elliott keltette életre, majd a 2008-as moziban William Hurt vette át a karaktert. Utóbbi sajnos idén elhunyt, ezért kellett új színészt keresni a szerepre. Szerintetek Harrison Ford megfelelő választás?

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.

AZ ÖTÖDIK FÁZIS FILMJEI

A HATODIK FÁZIS FILMJEI:

  • 2024. november 8. – Deadpool 3
  • 2025. február 14. – Fantastic Four
  • 2025. május 2. – Avengers: The Kang Dinasty
  • 2026. május 1. – Bosszúállók: Titkos háború