• A Mortal Kombat lett az HBO Max legnézettebb filmje
  • 4,3 millióan indították el a premiert követő héten
  • A Warner további négy epizódot tervez

Pont ma érkezett a hír, miszerint a Warner a Batman kimagasló eredményeit látva megrendelte a produkció második részét. Jóllehet a DC szuperhős-thrillere kizárólag mozikban debütált, nemrég felkerült a stúdió égisze alá tartozó HBO Max kínálatába is, ahol a premiert követő héten 4,1 millió háztartásban indították el a filmet. Akadt azonban Matt Reeves rendezésénél is sikeresebb opusz a streamingszolgáltat statisztikái szerint.

mortal-kombat-original-168393.jpg
(A kép forrása: jegy.hu)

A játék rajongóinak fanatizmusát dicséri, hogy a maxes premier első hetében 4,3 millió felhasználó látta a Mortal Kombat filmet. A legkeresettebb művek sorrendjét alább láthatjátok. A lista kapcsán fontos kiemelni, hogy a Batman kivételével valamennyi mű párhuzamos mozis-streaming bemutatót kapott. Ami a folytatásokat illeti, a Warner további Mortal Kombat és Dűne epizódokat tervez, Az Öngyilkos Osztag története sorozatos platformon halad tovább, a Wonder Woman trilógia pedig harmadik részével válik majd teljessé.

Mortal Kombat

A film főhőse Cole Young, az egyszerű bunyós, aki a történet elején még nem sejti, hogy sárkány alakú anyajegye alapján komolyabb sorsra hivatott. Amikor a Külvidék császára elküldi Sub-Zerót, hogy legyőzze a földi harcosokat, az ő feladata lesz megmenteni a világot.