• Dupla epizóddal zárhatják le a Halálos Iramban számozott epizódjait
  • Később spin-offokkal bővítenék az univerzumot
  • Vin Diesel elárulta, hogy már készül egy női főszereplős film forgatókönyve
  • Sajtóértesülések szerint trilógiává bővítik a Hobbs & Shaw-t

Egyelőre a május 21-én debütáló kilencedik Halálos Iramban epizóddal vannak elfoglalva a rajongók, ami múlt heti előzetese után a Super Bowl szünetében kapott egy újabb kedvcsinálót is (az összes NFL-döntő alatt sugárzott trailert itt láthatjátok). Május után viszont nagy változások várhatók a franchise sorsát illetően.

halalos-iramban-trailer-01.jpg

Vin Diesel már többször utalt rá, most pedig a Total Filmnek adott interjújában beszélt arról, hogy hamarosan lezárják az anyaszéria számozott epizódjait és innentől spin-offokkal bővítenék az univerzumot. A finálét egyébként más gigaszériákhoz hasonlóan, mint amilyen például a Harry Potter és az Éhezők viadala, két részben képzelik el, vagyis az utolsó tizedik részt valószínűleg két epizódra bontja majd a Universal.

Rögtön felröppent egy új spin-off terve is: már készül egy csak női főhősökkel felálló mellékfilm forgatókönyve, újságolta az MTV-nek Diesel. A színész úgy látja, hogy rengeteg izgalmas női karakter van a Halálos Iramban univerzumban. Arról azonban nem beszélt, hogy pontosan ki vagy kik lehetnek ezen produkció főhősei.

Azt is pont a héten szellőztette meg a We Got This Covered, hogy hamarosan folytatást kap a Dwayne Johnson és Jason Statham alakította címszereplők közös kalandjait bemutató Hobbs & Shaw. Ez elég racionális döntésnek tűnik, hiszen David Leitch rendezése 760 millió dolláros bevételt termelt tavaly nyáron.

hobbs-shaw-dwayne-johnson-statham-img-3506.jpg