• A Kill Bill hősnőjének első ellenfelét alakító Vivica A. Fox beszélt a folytatásról
  • Elárulta, hogy Thurman és Tarantino sokat beszélnek egy lehetséges 3. részről
  • Szerinte csak a Vernita Green lányát alakító Ambrosia Kelley felcseperedésére várnak

Annyi tervvel állt már elő Quentin Tarantino soron következő, utolsó filmjével kapcsolatban. Sőt egyszer azt is felvetette, hogy a Volt egyszer egy… Hollywooddal zárja pályáját. Reméljük, hogy a tizedik opuszt azért még elkészíti. Eddig több ötletét megosztotta a nagyközönséggel, felmerült

A legvalószínűbb befutónak a régóta dédelgetett horror és a szintén évek óta ígért Kill Bill 3 tűnhet. Utóbbival kapcsolatban most némi pletyka is napvilágot látott. A 2003-as két részes film hősnőjének első ellenfelét alakító Vivica A. Fox beszélt a The Hollywood Reporternek arról, hogy Uma Thurman és Tarantino már tervezik a folytatást.

kill-bill-movie-wallpaper-54207-55940-hd-wallpapersnhjf.jpg

Ez persze egyelőre csak informális tervszövögetés lehet, mi viszont – Foxxal egyetemben – nagyon várjuk a konkrétumokat. A színésznő bízik Tarantinoban, hogy flashbackek és egyéb finom megoldások révén feléleszti a régi karaktereket, akik közül, ne feledjük, Elle nem halt meg, csupán látását veszítette el. Fox szerint a Vernita Green lányát, Nikkit alakító Ambrosia Kelley felcseperedésére várhat csupán a népszerű rendező.

nikki-bell.jpg