• Egyelőre nem tudni, hogy remake, reboot vagy folytatás készül-e, ill. hogy visszatérnek-e a főszereplők
  • Az Aki bújtat jegyző Matt Bettinelli-Olpin-Tyler Gillett páros rendezi a filmet
  • Premier 2021-ben várható

Folytatódik Hollywoodban a slasher-reneszánsz. A Boldog halálnapot!-filmek, illetve a Halloween és a Fekete karácsony remake-je után James Wan vezetésével sorozatra adaptálva gondolják újra a Tudom, mit tettél tavaly nyáront, valamint új epizódot kap a műfaj 2015-ben elhunyt királya, Wes Craven klasszikus szériája, a Sikoly.

Noha már egy éve rebesgetik a remake lehetőségét, egyelőre nem sokat lehet tudni a produkcióról. Még az sem tisztázott, hogy remake, reboot, tehát az első rész felújítása, esetleg a későbbi epizódok figyelmen kívül hagyásával új széria építése vagy a négy rész folytatása készül-e Hollywoodban.

sikoly-jelenet.jpg

Ugyancsak kérdés, hogy a korábbi epizódok visszatérő karakterei és az őket alakító színészek szerepelni fognak-e az új filmben. A főhőst megformáló Neve Campbell mindenesetre már korábban elárulta, hogy szívesen öltené magára újra Sidney Prescott szerepét. Ami bizakodásra adhat okot, hogy a tavalyi év egyik legjobb alkotását, az Aki bújtat jegyző Matt Bettinelli-Olpin–Tyler Gillett páros rendezi a filmet. Premier 2021-ben várható.

Wes Craven 1996-os kultikus alkotásának előzetese: