• 2022. június 9-én debütál a Jurassic World: Világuralom
  • Kiderül, hogy a világban kóborló dínók vagy az emberek lesznek-e a Föld fő ragadozói
  • Főszerepben Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum

A Bukott birodalom 2018-as premierje óta végigsöpört a világon a járvány, amint a Jurassic World közelgő harmadik epizódjának cselekménye is vészterhes időkben veszi fel a fonalat. Négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után járunk, amikor a dinoszauruszok, köztük a félelmetes Giganotoszaurusz faj képviselői szabadon kószálnak, vadásznak és szaporodnak az egész bolygón.

Hőseink élet-halál harcot folytatnak a ragadozókkal szemben, az emberiség védelmében. A június 9-én debütáló Világuralom annál inkább izgalmasnak ígérkezik, hogy Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplő párosához ezúttal csatlakozik Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum eredeti filmekben szereplő triója.

mv5bmti0mgqzotutm2zmny00mdkylwe4ntetmjm5mzjkztq5ote5xkeyxkfqcgdeqxvyndq3odazmdmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A film őskorban játszódó nyitányát korábban közzétette a Universal. Azóta láthattunk egy rendkívül feszült előzetest, ma pedig betekintő videót közölt a hazai forgalmazó, amiben Chris Pratt beszél Owen karakterfejlődéséről és hőseink kedvenc dínójáról. Ti várjátok már Colin Trevorrow (Kockázatos túra) rendezésének bemutatóját?