• Jöhet a legújabb crossover
  • Méghozzá a Dűne-filmekkel

A Modern Warfare 2 pozitív fogadtatásban részesült a kampány és a többjátékos módok miatt, és rendszeresen hozzáadnak operátorokat és skineket a karakterek és a loadoutok testreszabásához – persze ezek COD-pontokba kerülnek. Most úgy néz ki, hogy a legújabb crossover a Dűne-filmekkel lesz, legalábbis erre utal egy friss kiszivárgás. Ez alapján a Dune Part Two: Sardaukar Pack várhatóan 2400 COD-pontba fog kerülni, és jól illeszkedne a mindkét franchise-ban megtalálható militarista frakciókhoz.

A szivárgás alig néhány nappal azután érkezett, hogy megerősítést nyert, hogy Todd McFarlane démoni antihőse, Spawn feloldható operátor skinként érkezik a Modern Warfare 2-be a Season 6 részeként. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor, vagy egyáltalán érkezik-e ez az új tartalomcsomag a Call of Duty: Modern Warfare 2-höz, de érdekes crossover-eseményt hozhat, ha a pletykák igaznak bizonyulnak. A brutális sardaukarok egyikeként játszani néhány többjátékos meccset tökéletes időtöltésnek tűnik, amíg az új Dűne-film megjelenésére várunk.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!