• Napokon belül indul a Call of Duty: Modern Warfare 3 nyílt bétája
  • Legalábbis a PlayStation tulajdonosok számára
  • Most az is kiderült, hogy mennyi helyet kell hagynunk a merevlemezen

Ha őszi szezon, akkor Call of Duty, ezt már azok is megtanulhatták, akik azt sem tudják, mi fán terem a videójáték. Az Activision 2003-ban indult lövöldözős szériája mostanra megkerülhetetlen részévé vált a szórakoztatóiparnak, éppen ezért valószínűsíthető, hogy a november 10-én érkező Modern Warfare 3-mal is kasszát robbant majd a kiadó, dacára annak, hogy a Sledgehammer Games nem épp a legkedveltebb CoD csapat. Hamarosan elstartol a legutóbbi felvonás történetét folytató FPS nyílt bétája, ennek örömére pedig azt is megtudhattuk, hogy mennyi helyet kell felszabadítanunk a mókához.

mwbeta.jpg

Első körben szokás szerint (bár valószínűleg utoljára) a PlayStation tulajdonosok tölthetik csőre a fegyvert, ők már október 6-7 között belekóstolhatnak a játékba – persze csak akkor, ha előrendelték azt, ellenkező esetben az október 8-10 közötti időszakot kell bekarikázni a naptárban. Október 12-től aztán minden platform előtt megnyílnak a kapuk, első körben szintén az előrendelők fürödhetnek az adrenalinban, majd 14-től 16-ig már azok is kergetőzhetnek a pályákon, akik inkább a megjelenés után szavaznának bizalmat a csapatnak. November 3-tól ráadásul a kampányba is belekóstolhatnak mindazok, akik már a debütálás előtt a kosárba dobták az alkotást. Na de akkor a lényeg: a PlayStation Game Size információ szerint a béta (legalábbis a playstationös verzió, a többi masina esetében ez eltérhet) összesen 24,8 GB-on fog terpeszkedni, ami egészen barátinak mondható, pláne a teljes játék (várható) méretéhez képest. Hamarosan tehát indul a pörgés, addig pedig még van egy kis idő begyakorolni a jól ismert mozdulatokat.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!