• Sajtóértesülések szerint Lady Gaga játszhatja Harley Quinnt a Joker 2-ben
  • Egyelőre Joaquin Phoenix sem írt alá hivatalosan a produkcióba
  • Folie á Deux lesz a második epizód címe

Lady Gaga elég népszerű lett mostanság a tengerentúlon. A Csillag születik után nem musical szerepek is megtalálták az énekesnőt. Tavaly Ridley Scott A Gucci-ház című maffiafilmjének főszerepe miatt kényszerült lemondani Brad Pittel közös thrillerét. Sajtóértésülések szerint most újabb nagyprodukcióban szerepelhet: a DC szerződtetné Joaquin Phoenix mellé a Joker második részébe, jóllehet egyelőre utóbbi sem írt alá hivatalosan a folytatásra.

Nem tudni, milyen szereppel találták meg Gagát, de könnyedén el tudjuk képzelni őt Harley Quinn jelmezében. A képregényekben a női közönségkedvenc Joker pszichiátere az Arkham Asylum nevű elmegyógyintézetben, akivel nemcsak közös bűncselekményeket követnek el, hanem bántalmazó párkapcsolatra is lépnek egymással. Ha megállapodnak a felek, Lady Gaga Harley Quinnje merőben eltérő lehet a Margot Robbie alakításától. A THR azt feltételezi, hogy musical jellegű filmet láthatunk majd.

idmage.jpg
(A kép forrása: EW)

Címét már ismerjük Todd Phillips rendezésének, aki egyébként producerként dolgozott a 2018-as Csillag születikben is: Folie á Deux néven kerülhet mozikba a DC opusz. A forgatókönyvet a direktor és a Scott Silver az első részhez hasonlóan közösen írják, a történet azonban szigorúan titkos. Ti örülnétek Lady Gaga csatlakozásának? Milyen szerepben tudnátok őt elképzelni? Írjátok meg kommentben?