• Értesülések szerint Cavill koronavírusos, ezért szünetel a Vaják forgatása
  • Geralt és Vilgefortz csatájának felvételei zajlottak volna a héten
  • A színész nem jelent meg a Comic-Con DC paneljében sem
  • Források alapján új Superman filmet jelentettek volna be

Henry Cavill Superman után a Vaják főszerepével tette fel a koronaékszert karrierjére. A kritikában gyakran csak hűvös, viaszarcú brit alaknak minősített színész egyöntetű vélemény szerint tökéletes választás volt Ríviai Geralt karakterére a netflixes játékadaptációban. Utóbbi kifejezett sikerrel fut a szolgáltató műsorán, az IMDB közönsége 8,2 pontra értékeli, míg a Rotten Tomatoes felületén 81%-on áll a sorozat. Úgy tűnik azonban, hogy a vártnál később érkezik csak a folytatás.

henry-cavill-superman-900x506.jpg
(Henry Cavill. A kép forrása: GFR)

Leállt a Vaják forgatása

Egy Vaják rajongói oldal, a Redanian Intelligence értesülése szerint Cavill elkapta a koronavírust, ezért hétfőn leállították a harmadik évad forgatását. Pontos premierdátumot ugyan nem tűztek ki korábban az új szezonnak, a szünet mégis érzékenyen érintheti a stábot. Épp csatajelenet felvétele folyhatott, ami fizikálisan is megterhelő feladat a résztvevők számára.

A források alapján Andrzej Sapkowski regényciklusának negyedik része, A megvetés ideje egyik kulcsjelenetét, az ún. Thanedd-puccs gyártását szakította félbe a megbetegedés. A történetbéli incidens Geraltot két máguscsoport közt folyó titkos háború sűrűjébe sodorja, aminek végén a főhős és Vilgefortz megütközik.

Superman

Cavill egyébként a rajongók számára csalódást keltő módon nem vett részt múlt héten a San Diegoban rendezett Comic-Con DC paneljében sem. Feltételezések szerint a színész visszatérhet Superman szerepében, erre vonatkozóan azonban nem érkezett bejelentés. Könnyen lehet persze, hogy mindez csupán a vírus műve, és a stúdió valóban dolgozik egy új Acélember filmen.

A DC NAPTÁRA

Premierdátum nélkül tervezett produkciók: cím nélküli Superman film, Zatanna, Supergirl, Green Lantern Corps, Static Shock, Plastic Man, Nightwing, The Metal Men, Lobo, The Amazons, Black Canary, Booster Gold, Deadshot, Gotham City Sirens.