Több mint két éve már annak, hogy világhódító újtára indult a PUBG, melynek sikere elhozta a battle royale-műfaj felemelkedését - hogy aztán az egyik új jövevény, a Fortnite még rajta is túlnőjön. Manapság több tízmillió játékos tölti már a szabadidejét ezekkel, utóbbi esetében főleg a fiatal korosztály, ez pedig nem mindenkinek tetszik. A brit királyi család tagja, Harry herceg például nemrég csúnyán nekiment a Fortnite-nak: szerinte nemes egyszerűséggel be kellene tiltani, mert függőséget okoz. De a PUBG sem úszta meg: ezt konkrétan be is tiltották Nepálban - és nem ez az első ország, ahol hasonló lépéseket eszközöltek.

Kapcsolódó hír

levrov-battle-royale.jpg

Mit gondoltok, csupán a nagy számok törvénye érvényesül, és az óriási népszerűség mellett elkerülhetetlen, hogy legyenek komoly ellenzőik is ezeknek a címeknek a sokmillió rajongó mellett? Vagy tényleg veszélyesek ezek a játékok, amik rossz hatással vannak a fiatal korosztályra?

Osszátok meg velünk véleményeteket kommentben vagy a levrov@pcguru.hu címen - a legjobb, legérdekesebb írásokat visszaolvashatjátok majd a PC Guru májusi számában!