Néhány hónappal ezelőtt a nők megerőszakolását "éltető" Rape Day nem kapta meg a zöld jelzést a Steamen, ám ez még nem jelenti azt, hogy a szexuális tartalomnak nincs helye a Valve áruházában: úgy tűnik, hogy a Wanking Simulator című játék már nem számíthat hasonló tiltásra.

Pedig az öncélúság itt is joggal feltételezhető: igazi cél nincs a játékban, csupán tombolni kell benne - miközben a főhős folyamatosan maszturbál. Igaz, "enyhítő körülményként" a játék mellett szól, hogy teljesen komolytalan az egész tálálás, valamint nemi szervek és testnedvek egyáltalán nem láthatóak benne.

Kapcsolódó hír

Szerintetek hol van az a határ a szexuális (vagy más hasonlóan érzékeny) tartalom terén, ami még belefér? Jól döntött a Valve azzal, hogy zöld utat adott a Steamen a Wanking Simulator számára? Vagy hasonló elbírálás alá kellene kerülnie, mint a Rape Day-nek?

Osszátok meg velünk véleményeteket kommentben vagy a levrov@pcguru.hu címen - a legjobb, legérdekesebb írásokat visszaolvashatjátok majd a PC Guru júniusi számában!

levrov-wanking-simulator.jpg