• Március 10-én debütál a Joaquin Phoenix főszereplésével készült C’mon C’mon
  • Egy középkorú férfi Amerikát átszelő utazásra viszi kisiskolás unokaöccsét
  • Útjuk során felfedezik az élet szépségeit, örömeit és buktatóit

A 2019-es elsöprő sikerű Joker óta nem láttuk nagyjátékfilmben Joaquin Phoenixet, hamarosan azonban több nagyprodukcióban is feltűnik majd a negyvenhét éves színész. Nemrég bejelentették a Joker 2-t, Ari Aster és Ridley Scott már szerződtette őt a minden idők egyik legsikeresebb vállalkozójáról szóló horror, illetve egy Napóleon életrajzi opusz címszerepére, de még idén mozikba kerül C’mon C’mon – Az élet megy tovább című A24-es filmje.

mv5bytq5nzi4ytqtntc1mc00zmu1lwixyjctmji3mdm1otrhywe3xkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A március 10-én debütáló filmben egy középkorú férfi kisiskolás unokaöccsével, nővére fiával indul Amerikát átszelő utazásra. Miközben felfedezik a Los Angeles-en kívüli világot, hősünk megható, érzelmes módon mutatja be az élet szépségeit, csodáit, nehézségeit és sötét foltjait a fiatal fiúnak. Alább láthatjátok az Oscar-jelölt Mike Mills (Huszadik századi nők) író-rendező munkájának magyar nyelvű előzetesét.

Fehér éjszakák, az ÖrökségA világítótoronyA csiszolatlan gyémánt, a Lady Bird és az Ex Machina nevével fémjelzett indie stúdió egyébként hamarosan jelentkezik egy hetvenes évekbeli felnőttfilmes stábot követő horrorral és egy Colin Farrell főszereplésével készült sci-fivel is, ami a Mesterséges Intelligencia témakörét boncolgatja.