• Az 1975-ben játszódó The Continental három epizódból áll majd
  • Láthatjuk, amint Winston Scott megszerzezte a filmekben központi helyszínné váló hotelt
  • Mel Gibson alakítja majd az egyik főszereplőt
  • A 66 éves színész épp a budapesti forgatáson tartózkodik

Keanu Reeves akármilyen erőbedobással is dolgozik a John Wick negyedik részén, a következő mozifilm mozibemutatójára még jócskán várnunk kell. Érkezik azonban The Continental címen egy előzménysorozat, ami 1975-be, a bérgyilkosok találkozási pontjául szolgáló hotel épületébe repít minket. Winston Scott lesz a széria főhőse, akinek idősebb énjét a filmekben Ian McShane alakítja.

mv5bogi4odu0yzutn2e1ys00nmfllwi0yzitmdiwztu2zgq3nzqyxkeyxkfqcgdeqxvynte1njy5mgv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Húzónévként szerepel a sorozatban a legendás Mel Gibson is, akit a magyar közönség legutóbb A professzor és az őrültben láthatott Sean Penn oldalán és aki már dolgozik a Halálos fegyver 5 előkészítésén. Jelenleg azonban a Magyar Hírlap jelentése szerint Budapesten tartózkodik a hatvanhat éves színész, ott forog ugyanis a The Continental. Tehát újabb amerikai produkcióban tűnhet fel a főváros századfordulós látképe.

mel-gibson-john-wick-1200x900.jpg
(A kép forrása: Man of Many)

A három epizódosra tervezett limitált sorozat (limitált sorozatnak nevezzük az évad végével lezáruló, de a miniszériákkal ellentétben akár folytatásra is igényt tartó produkciókat) munkálatait Chris Collins (DrótJohn Wick 3) vezeti. Részt vesz a gyártásban a mozifilmeket jegyző Derek Kolstad-Chad Stahelski páros is, míg a rendezői székben Albert Hughes (Éli könyve) ül.