• Előzetesei alapján nem tipikus szuperhősfilm lesz a július 7-én debütáló Thor 4
  • Főszerepben Chris és Luke Hemsworth, Natalie Portman, Sam Neill, Tessa Thompson, Matt Damon
  • Feltűnik Melissa McCarthy, Chris Pratt, Christian Bale, Karen Gillan és Russell Crowe is a filmben

Egyre közeledik a Thor: Szerelem és mennydörgés mozipremierje – hazánkban július 7-én kerül vászonra a negyedik epizód –, ideje volt hát magyar szinkronnal is közzétenni a film új előzetesét. A korábbi ajánló és a lenti trailer alapján könnyed hangvételű produkcióra számíthatunk, ami a szuperhősfilmes körítés helyett inkább a fantasy műfaj felé veszi az irányt. Természetfeletti ellenfélnek persze most sem leszünk híján, amint egy obszcén jelenetet is látni a lenti kedvcsinálóban.

Thor új fejezetet nyit életében: hátrahagyja szuperhős múltját és inkább saját útját igyekszik megtalálni. Nem pusztán lelki, hanem bolygóközi utazásra készülhetünk a folytatásban. A film A galaxis őrzői következő részeit is felvezeti, árulta el James Gunn. A korábbi trailerben például Star-Lord stílusát vette fel a címszereplőt.

A rendezői székbe visszatér a Ragnarök, a Jojo nyuszi és a Hétköznapi vámpírok rendezője, a trash humor népszerű képviselője, Taika Waititi. A Marvel szokásához híven impozáns csapatot igazolt a „főbb szerepekre.” visszatér Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane) és Tessa Thompson (a valkűr) hármasa. Ismét láthatunk egy asgardi színielőadást a filmben: ezúttal Matt Damon, Sam Neill, Luke Hemsworth és Melissa McCarthy alakítják Lokit, Odint, Thort és Helát. Mellettük Chris Pratt Star-Lord, Karen Gillan Nebula, Russell Crowe Zeus, Christian Bale Gorr, Dave Bautista Drax és Pom Klementieff Mantis szerepében tűnik fel, míg Taika Waititi Korg, Bradley Cooper Rocket, Vin Diesel pedig Groot hangját kölcsönzi.

thor-love-and-thunder-feature.jpg
(A kép forrása: Fiction Horizon)

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius. A Disney+ sorozatairól itt olvashattok.