• Margot Robbie és Ryan Gosling alakítja a címszereplőt és Kent a Barbie filmben
  • Greta Gerwig (Lady Bird) és Noah Baumbach (Házassági történet) készítik az élőszereplős mozit

Záporoznak a forgatási képek az élőszereplős Barbie film forgatásáról. Margot Robbie és Ryan Gosling csillog a címszereplő és Ken szerepében. Láthattuk már őket karakterfotókon és a díszletben is. Ezúttal közös görkorcsolyázós jelenetük közben kapták le a színes párost.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Sőt Robbie kétféle ruhában is gurult, a korizás tehát visszatérő eleme lehet a filmnek.

Noha minden jel arra mutat, hogy trash produkcióval van dolgunk, a nívós stáb igényesebb munkát sejtet. Greta Gerwig rendező jelezte is, hogy az előítéletek ellenére színvonalas munkát tárnak majd a közönség elé. A színésznőből direktorrá avanzsált Gerwignek a Lady Bird és az Oscar-jelölt Kisasszonyok után ez a harmadik egészestés munkája. A forgatókönyvet férje, a Házassági történet, illetve A tintahal és a bálna rendezője, Noah Baumbach oldalán jegyzi.

A Warner Bros. 2023. július 21-én debütáló filmjében számos hollywoodi csillag feltűnik majd. A színészgárdát erősíti Az Esernyő Akadémiából ismert Ritu Aya, a Szexoktatás főszereplői, Emma Mackey és Ncuti Gatwa, az örökifjú Will Ferrell (A híres Ron Burgundy legendája), az Álomgyár egyik legkülönlegesebb figurája, Michael Cera (Scott Pilgrim a világ ellen), továbbá olyan sztárok, mint Kate McKinnon (Botrány), Issa Rae (Bizonytalan), Nicola Coughlan (A Bridgerton család), Simu Liu (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája), America Ferrera (Ki ez a lány?). Ti kíváncsiak vagytok már a végeredményre?