A hét elején szóltunk, hogy a SEGA egy promóciós akciós közepette ingyenes játékokat osztogat: a Jet Set Radio, a Golden Axe és a Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit vihető, a cég azonban ennyinél még nem állt meg, és ma folytatta a jótékonykodást. A Make War Not Love 3 kampány második ajándéka ma megnyílt, és az alábbi játékok is ingyen a tiéd lehetnek:

Binary Domain - sci-fi, külsőnézetes lövölde, amiben milliónyi robotot kell halomra lőnünk. A történet kissé bugyuta, de tökéletesen élvezhető, ehhez pedig változatos és végig izgalmas játékmenet, pályák és ellenfelek tartoznak.

Condemned: Criminal Origins - A FEAR sorozat fejlesztőinek thriller-horrorjátéka, amiben egy sorozatgyilkos után nyomozunk. Az előző generáció egyik nyitócíme volt, és szép sikereket ért el rémisztő játékmenetével és izgalmas, főleg a közelharcra támaszkodó harcrendszerével.

Streets of Rage 2 - Egy igazi játéktermi klasszikus folytatása. Az alapfelállás itt is nagyjából ugyanaz, vagyis az ökleinkkel rendet kell tennünk a törvénytelenségbe süllyedt utcákon. Ha szereted a régi vágású, oldalnézetes beat 'em up címeket, akkor ez neked való.

A játékokat EZEN AZ OLDALON lehet igényelni. Az e-mail címed megadása kötelező és visszaigazolásra is szükség van -- a Steam kódok 24 órán belül érkeznek meg, nem azonnal. Az ajánlat limitált idejű, szóval érdemes sietni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

És ez még nem minden! Nagyjából két nap múlva a miénk lesz a Gunstar Heroes, a Renegade Ops és a Viking: Battle for Asgard is.