• A Team Secret megvált női Counter-Strike: Global Offensive csapatától.
  • A lányok egy másik brandhez, a Dynasty Gaminghez igazoltak
  • Az új organizáció Kemal Sadikoglu irányítása alatt működik
  • Több Team Secret játékost és csapatot is elcsábítottak a szervezettől

Két nappal ezelőtt bejelentésre került, hogy a Team Secret búcsút mond női CS:GO csapatának. Nylon egykori csapata, akik anno We Run This Place néven váltak híressé a jelenlegi legsikeresebb női CS teamként ismeretesek. A bejelentést követően nem lógatták az orrukat és nagy várakozással néztek a hétvégén megtartásra kerülő DreamHack Summer elé.

iem-secret-csgo-lanyok.jpg

Mint kiderült a letörtség hiánya abból adódott, hogy a lányok máris találtak maguknak egy új szervezetet, akik szponzorálnák őket, nevezetesen a Dynasty Gaminget. A brandről azt kell tudni, hogy a Team Secret egykori igazgatója és üzleti menedzsere, a török Kemal Sadikoglu önálló vállalkozása, aki közel két éves szolgálat után hagyta ott első vállalkozását miután az számos (főként pénzügyi) botrányba keveredett.

Azonban a Dynasty nem csak a lányokat happolta el a Secrettől, de a Dota 2 csapaton kívül mindenki mást is magához csábított. CS:GO és a Vainglory squadok mellett Super Smash játékos Silent Wolf is csatlakozott hozzájuk. Továbbá Kemal szeretné bővíteni a repertoárt és tervei között szerepel egy H1Z1 és egy PUBG csapat felállítása, valamint egy-egy FIFA és Street Fighter játékos felvétele.