• 2022. június 9-én debütál a Jurassic World: Világuralom
  • Colin Trevorrow rendező már minden gondolatát közölte a szériával kapcsolatban
  • Bryce Dallas Howardot szemelte ki lehetséges utódjaként
  • Ő rendezte nemrég A mandalóri és A Boba Fett könyve több epizódját

Noha az eredeti tervek trilógiáról szóltak, úgy tűnik, mégsem a Világuralom lesz a Jurassic World mozisorozat fináléja. Chris Pratt és Colin Trevorrow is tetszetős módon érvelt a folytatás mellett, aminek elkészülte most már egyre valószínűbbnek tűnik. Utóbbi azonban úgy érzi, hogy három forgatókönyv és két epizód rendezése során minden gondolatát közölte a szériával kapcsolatban, átadná hát a direktori stafétát valaki másnak.

Trevorrow az egyik főszereplőt, Bryce Dallas Howardot szemelte ki lehetséges utódjaként. A negyvenegy éves amerikai színésznő az utóbbi nyolc évben kellő jártasságot szerzett a dínókat illetően, a Disney+ Star Wars sorozataiban pedig nemrég rendezőként is bemutatkozott: A mandalóri és A Boba Fett könyve összesen három epizódját jegyzi.

mv5bymuynjhhmwityzzmoc00odq3lthjngutywe2nmnmnzq1otc0xkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

„Bryce bármit meg tud rendezni, amit akar, és ha azzal keres meg minket, hogy szeretne csinálni egy Jurassic-filmet, hatalmas megtiszteltetésnek vesszük” – mondta Trevorrow a Varietynek. A színésznő később így kommentálta a dicséretet: „Istenkém, Colin tényleg ezt mondta? Mekkora csibész!” – olvasható a hazai forgalmazó hírlevelében.

VILÁGURALOM

A június 9-én debütáló Világuralom négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után veszi fel a fonalat, amikor a dinoszauruszok, köztük a Giganotoszaurusz faj, szabadon kószálnak, vadásznak és szaporodnak az egész bolygón. Az emberiség könnyedén elveszítheti korábbi kiemelt pozícióját, ha hőseink nem megfelelő döntéséket hoznak. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplő párosa ezúttal kiegészül az eredeti filmekben látható Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum trióval. Itt láthatjátok a film őskorban játszódó nyitányát.