• Lemondta az idei E3-at az iam8bit
  • Ők voltak a rendezvény kreatív direktorai

A hét elején még úgy tűnt, hogy sínen van az idei E3 szervezése, miután a szervező Entertainment Software Association közleményt adott ki megnyugtató céllal. Azóta viszont történt egy s más: először Los Angeles és Kalifornia állam hirdetett egészségügyi vészhelyzetet a koronavírus-járvány miatt, most pedig az egyik legfontosabb partnerüket veszítették el a szervezők az iam8bit személyében.

nagyon-komoly-partnert-veszitett-az-e3.jpg

Az iam8bit még januárban jelentette be, hogy csatlakozik az E3-hoz, a tényleges megvalósításban segédkezve, most azonban bejelentették, hogy visszalépnek - mindezt különösebb indoklás nélkül.

"Vegyes érzelmekkel kell bejelentenünk, hogy az iam8bit úgy döntött, lemond a kreatív direktori szerepről a forradalminak tervezett E3 2020 kapcsán. Több száz gaming és közösségi eseményt szerveztünk már, és egy álom volt részt venni az E3-ban is. Sok szerencsét kívánunk a szervezőknek" - áll a rövid közleményben.

Ezzel egyre több a kérdőjel az idei E3 kapcsán, melyet egyébként - még a koronavírus-járvány kitörése előtt - a Sony, az EA és az Activision is lemondott, mint ahogy Geoff Keighley műsorvezető sem kívánja tovább támogatni a rendezvényt.

Támogasd te is a PC Gurut!