A hivatalos bejelentés előtti utolsó pletykák következnek a Battlefield 4-gyel kapcsolatban, melyekkel minden bizonnyal már tele van mindenkinek a hócipője. Szerencsére nem kell sokat várni, hiszen holnap ilyenkor már sokkal okosabbak leszünk az új játékkal kapcsolatban -- ám addig maradnak a pletykák.

A friss szóbeszéd éppen az, hogy aki Battlefield 3 Premium előfizető, az exkluzív belépőt nyer a folytatás ősszel esedékes multiplayer bétatesztelésébe. A hírt az orosz MyBattlefield rajongói portál stábja hozta le, akik felfedezték, hogy az Origin orosz kliensében egy hiba folytán már most, a bejelentés előtt látható volt a Premium tagoknak járó extra.

bfpremium-betaaccess-battlefield4-600x495.jpg

Természetesen eddig sem az Electronic Arts, sem pedig a DICE nem kommentálta az esetet, s noha akár egy hamisítvány is lehet a mellékelt kép, azt mindenképpen meg kell jegyezni: a kiadó nem csak a Medal of Honor: Warfighter gyűjtői kiadása mellé csomagolt belépőt, s már tavaly megígérték, hogy lesznek alternatív módjai a bejutásnak -- talán pont ez.

Ezen felül állítólag kiszivárgott a Battlefield 4 promóciós plakátja, amin a tervezett megjelenési dátum mellett az előrendelői akció is látható. Ha valódi a kép, akkor a Battlefield 4 még idén ősszel a boltokba kerül, az előrendelők pedig rátehetik a mancsukat egy valódi Battlefield 4 dögcédulára.

battlefield-poster.jpg

És még ennyi pletyka sem lett volna elég a Battlefield 4-gyel kapcsolatban, akkor álljon itt az alábbi videó, mely állítólag a teljes játék egyik szerzeménye. Érdemes kiemelni, hogy a szám címe Hanna’s Theme, ami egy újabb utalás arra, hogy egy női katonával lesz dolgunk.