• Szeptemberben érkezik a Shadow of the Tomb Raider
  • A játék mögött álló Eidos Montreal eddig csak offline játékokkal dolgozott
  • De most már elkezdtek online elemekkel is kísérletezni
  • A stúdió vezetője azért mindenkit megnyugtatott: nem lesz a játékban battle royale mód

A tervek szerint idén szeptemberben kerül majd a boltok polcaira a legújabb Tomb Raider játék, a Shadow of the Tomb Raider, a fejlesztés mögött pedig az az Eidos Montreal áll, akik eddig csak offline alkotásokat adtak ki a kezük közül. Ezért is lehetett kicsit megdöbbentő, mikor a stúdió feje, David Anfossi, egy interjúban bevallotta, hogy kísérleteznek az online elemekkel is.

Antfossi elmondta, hogy az egyjátékos mód számára továbbra is ugyanolyan jelentőségteljes, ugyanakkor alkalmazkodniuk is kell a piachoz új modellek kipróbálásával. Azonban arra is igyekezett felhívni a figyelmünket, hogy az online megoldás nem feltétlen egyenlő a többjátékos móddal, ahogy ő fogalmazott, az ilyesmi lehet egyjátékos élmény is, csak épp online. Egy dolgot sietett még leszögezni: mindez nem azt jelenti, hogy a Shadow of the Tomb Raider battle royale móddal érkezik majd.

shadow-of-the-tomb-raider-online.jpg

Külön érdekesség, hogy Antfossi a játék előállítási költségeit is megosztotta velünk. Elmondása alapján a Shadow of the Tomb Raider a különféle promóciós költségekkel együtt nagyjából 135 millió dollárba került, ami azért már egy komolyabb összeg, akárhonnan nézzük.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!