Május 4-én ünnepli a világ a Star Wars-napot (May the 4th, éééérteeeed?), melynek alkalmából a régi, soha ki nem adott játékokra specializálódott Past to Present Online egy igazi meglepetéssel készült a Csillagok háborúja-franchise rajongóinak: két órán át közvetítették, hogyan játszanak a pre-alfa állapotban elkaszált Star Wars: Battlefront III-mal!

Bizony, a LucasArts által törölt, gyakorlatilag kész Battlefront III immár tényleg mindent megmutatott magából. És bár biztosak vagyunk benne, hogy sokan szívesen látták volna a játékot a boltok polcain, azért valahol egyet kell értenünk azzal a nevét elhallgató Free Radical dolgozóval, aki szerint a kiadó okkal dobta kukába a programot, mondván, hogy csak egy középszerű shooter lett volna belőle. Persze tény: a Battlefront első két része sem volt kiemelkedő darab, a hangulatuk és a Battlefieldet másoló játékmenetük mégis szerethetővé tette őket.

A lent látható felvételeken tehát a Star Wars: Battlefront III szerepel -- jó szórakozást, de azért készítsetek be egy nagy csomag pattogatott kukoricát, hisz két és fél óra anyagról van szó!

 

Star Wars: Battlefront III -- megjelenés: törölve; gépigény: nem ismert