Ezúttal sem volt túl combos a PS Store kínálata, de azért akadt egy-két érdekes gyöngyszem, amire érdemes lehet pillantást vetni a PlayStation mellett elkötelezett játékosoknak.

mlb-the-show-21-ps4-ps5.jpg

MLB The Show 21 (PS4, PS5)

  • Ár: 23 990 Ft (Standard Edition, PS5)/20 990 Ft (Standard Edition, PS4)
  • PS Store adatlap

Az MLB The Show 21 a sorozat első multiplatform része, így több emberhez is eljuthat a sokak szerint legjobb baseballos játék. Az idei felvonás gyorsabb, mélyebb és személyesebb élményt kínál, mint a korábbi epizódok, mind az újoncoknak, mind a veterán játékosoknak.

Poison Control (PS4)

Európában is megjelent a japán Poison Control, amely igen érdekes felállással nyit: valamilyen rejtély folyamán a lelkek csapdába esnek saját mérgező kétségbeesésük megelevenedésében. Csak a beképzelt Poisonette és a amnéziás társa, azaz a Lelkitársnak hívott főhős segíthetnek a csapdába esett lelkeken.

Alvo VR (PS4)

Az Alvo VR-ra ülteti át a Counter Strike élményt. Az Alvo ráadásul cross-platform játék, ennek hála a PlayStation-játékosok összemérhetik tudásukat vagy csapatba állhatnak a Rift és Vive tulajdonosokkal is.

Astro Aqua Kitty (PS4)

Az Aqua Kitty macskák meghódítják az űrt ebben az új, RPG elemekkel felturbózott shoot-em-up kalandjátékban. Állítsd össze a legénységedet és fedezd fel a misztikus, vízzel töltött aszteroidákat. Harcol bizarr ellenségekkel, bányássz értékes ásványokat, szerezz új fegyvereket és telepíts fejlett eszközöket, miközben fejleszted legénységedet.

További megjelenések: