• Fény derült a márciusi PS Plus-játékokra
  • A Shadow of the Colossus és a Sonic Forces jár ezúttal az előfizetőknek

Az előző hónap igencsak tartalmasnak bizonyult a PS Plus előfizetői számára, hiszen a tulajdonképpen öt játékot kaptak kettő helyett a BioShock: The Collection, a The Sims 4 és a VR-exkluzív Firewall: Zero Hour hármasának köszönhetően. Most pedig fény derült a márciusi ajándékokra is, melyek - a délutáni szivárgásnak megfelelően - a Shadow of the Colossus, illetve a Sonic Forces lesznek.

ps-plus-sonic-forces-shadow-of-the-colossus.jpg

A Shadow of the Colossus eredetileg még PS2-re jelent meg, 2018-ban azonban a Bluepoint Games elkészítette a játék remake-jét, amely modern külsővel és irányítással vértezte fel Ueda Fumito egészen zseniális akció-kalandját - a kritikusok nem is győzték (újból) éltetni a szívszorító kolosszusvadászatot. A Sonic Forces pedig a Sega kabalájának legutóbbi nagygépes eljövetele, amely 2017 őszén jelent meg, és bár messze nem lett a franchise legjobb darabja, arra talán elégséges lesz, hogy meglovagolja egy kicsit a mozifilm által újból felerősödött Sonic-lázat.

Az említett játékok szokás szerint a hónap első keddjétől (március 3.) lesznek tölthetők - addig ne felejtsétek el beszerezni a februári címeket!

Támogasd te is a PC Gurut!