A The Order: 1886 a tavalyi E3 egyik leghatásosabb PS4-es bejelentése volt. A videó, ami, mint megtudtuk, a játék motorjával készült, elképesztő minőségű látványt vetített előre, és sokan azonnal gondolkodóba estek, hogy vajon milyen sebességgel fut majd az akció-szerepjáték a Sony konzolján.

Nos, mint azt sokan előrejelezték, a 60 fps-t elfelejthetjük. A fejlesztésért felelős Ready at Dawn megerősítette, hogy nem áll módukban 30 fps fölé vinni a célsebességet. És nemcsak azért nem, mert ahhoz sokkal tovább kellene dolgozni a játékon (jobb optimalizálás = több idő), hanem mert a The Order: 1886 nem FPS vagy verekedős játék, holott a Ready at Dawn szerint ez a két műfaj olyan elsősorban, hogy kell hozzá a folyamatosság érzete. Ugyanakkor a felbontás 1080p lesz, szóval nem kell attól félni, hogy a hatalmas HDTV-n recések lesznek az élek.

A The Order: 1886 egy TPS-akciójáték fedezékharccal, nagyjából 6-10 órás, okkult, alternatív történelmi háttérsztorival operáló kampánnyal. A játékról egyelőre nem sok részlet ismert, de egy befektetői értekezleten állítólag úgy emlegette a Sony, mint "az új Naughty Dog játékot", így fémjelezve a program döbbenetes minőségét. A Ready at Dawn egyébként filmszerű élményt ígér, multiplayer pedig nem lesz, mert nem fér bele a koncepcióba.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!