• Jelenetképek érkeztek a Rose Red című tinihorror sorozatból
  • Egy telefonos alkalmazás egyre halálosabb kihívásokat támaszt
  • Hőseink csak egyesített erővel élhetik túl a nyáriszünetet

Izgalmas tinihorror sorozat érkezik a Szexoktatást is gyártó Eleven stúdió égisze alól. A Rose Red hősei középiskolás barátok, akik életveszélybe sodródnak a nyári vakáció ideje alatt. Egyikük letölt egy izgalmas kihívásokat támasztó alkalmazást a telefonjára. Idővel egyre halálosabb feladatok jelennek meg, amik mögött természetfeletti erő állhat. Hőseink csak egyesített erővel élhetik túl a szünetet.

A nyolc epizódot számláló nyitóévad bemutatódátumát és előzetesét egyelőre nem közölték, Variety hasábjain azonban megjelent néhány jelenetfotó. A sorozat alkotói Michael és Paul Clarkson, a See és a Bly-udvarház szelleme producerei, illetve Az Idő Kereke írói. Három epizódot jegyez továbbá rendezőként Lisa Siwe, aki A híd című ikonikus svéd-dán thriller sorozat készítésében is részt vett.

A főszereplőket Amelia Clarkson (Az utolsó királyság), Isis Hainsworth (Emma), Ali Khan (The School for Good and Evil), Ashna Rabheru (Szexoktatás), Ellis Howard (Nagy Katalin), Adam Nagaitis (Chernobyl), Natalie Gavin (Gentleman Jack) és Samuel Anderson (Ki vagy, doki?) alakítják.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!