Hétvégén a Netflix megtartotta idei TUDUM eseményét, aminek keretében számtalan izgalmas sorozatot, illetve filmet harangoztak be. Sorra került például a stop-motion technikával készült Pinokkió, az Enola Holmes 2 és Gal Gadot új filmje is.

Tőrbe ejtve – Az üveghagyma

December 23-án jelentkezik Benoit Blanc nyomozó következő kalandjával. Az Üveghagyma: Egy Tőrbe ejtve-rejtély története szerint a régivágású detektívet ezúttal Görögországba hívják egy bonyolult ügy felgöngyölítésére. Régi ismerősök látogatják meg gazdag barátjukat a tenger mellett. Izgalmas gyilkossági-nyomozós játékra készül a társaság, ami aztán valósággá válik. Főszerepben Daniel Craig mellett Edward Norton, Dave Bautista, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline és Kate Hudson.

Heart of Stone

Gal Gadot, Jamie Dornan és Alia Bhatt főszereplésével érkezik akciódús és grandizóus kémthriller 2023-ban.

Enola Holmes 2

A Sherlock Holmes univerzumot könnyed történettel, érdekes hősnővel és kreatív filmes eszközökkel bővítette az Enola első munkáját bemutató 2020-as film. A folytatásban visszatér Millie Bobby Brown, Henry Cavill és Helena Bonham Carter. A történelmi méretű rejtély megoldásához ezúttal két Holmes is szükséges.

Álomország

Az Álomország (Slumberland) Pán Péter jellegű fantasy mesének ígérkezik, amiben Flip, a különc törvényenkívüli szerepében láthatjuk majd Aquaman megformálóját. A történet főhőse a kamasz Nemo, aki miután felfedezi a fantasztikus birodalomba vezető titkos térképet, Flip oldalán járja be az álmok és rémálmok világát. Rendíthetetlen célja, hogy újra láthassa elhunyt apját. A rendezői székben Francis Lawrence (Az éhezők viadala: FutótűzConstantine – A démonvadászLegenda vagyok) ül.

Pinokkió

A Guillermo del Toro által írt és rendezett film a címadó karakter meséjének újragondolása lesz, akit hajt a kalandvágy és a kedves fiúvá válásról szőtt álmai. Carlo Collodi ikonikus meséjének sötétebb változata várható, ami zenei elemeket is beépít a cselekménybe.

The Mother

Jennifer Lopez halálos bérgyilkosnő szerepében ered lánya után. Premier 2023 májusában.

Tyler Rake: A kimenekítés 2

Rake épp csak túlélte az első film eseményeit, újabb halálos küldetésre indul: ezúttal egy grúz gengszter meghurcolt családját kell kimenekítenie a börtönből. Chris Hemsworth és Sam Hargrave rendező is visszatér.

Az ablakomon át

Az ablakomon át tizenéves Raquelje minden ravaszságát kénytelen bevetni, hogy valahogy felfigyeljen rá szomszédja, a jóképű Ares. Amint a frissen kiadott magyar feliratos előzetesben is láthatjátok, a lánynak egy wi-fi jelszó hozta meg a lehetőséget az első szóváltásra. Ismerd meg a folytatás új szereplőit!

Ti melyik filmet várjátok legjobban? Írjátok meg kommentben!