• Ben Affleck az Aquaman 2-ben is feltűnik Batman szerepében
  • Majd láthatjuk őt az Ezra Miller főszereplésével készülő The Flash-ben
  • Aquaman ezúttal az emberekkel ellenséges Necrus királyság múltját kutatja

Zack Snyder méltóságteljes távozása után kétségessé vált Ben Affleck Batmanjének a jövője. A színész 2019-ben egyenesen kijelentette, hogy személyes és alkotói különbségek miatt nem ölti újra magára a szuperhős csuklyát. Később sikerült meggyőzni a visszatérést illetően, hiszen leszerződött a 2023. június 23-án debütáló The Flash-be. Mégis úgy tűnt, hogy az Ezra Miller főszereplésével készülő opusz lesz negyvenkilenc éves színész hattyúdala.

Jason Momoa nemrég megosztott fotója és videója alapján viszont kiderült, hogy az március 17-én mozikba kerülő Aquaman és az Elveszett Királyságban is felbukkan a Denevérember. Úgy fest tehát, hogy a DC fő univerzumában továbbra is Affleck alakítja Bruce Wayne-t. (Robert Pattinson karaktere és a Joker 2-ben esetlegesen felbukkanó Batman az előbbitől függetlenül, alternatív idősíkokon létezik.)

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Aquaman és az Elveszett királyság

A folytatásban az emberekkel hagyományosan ellenséges Necrus királyság múltját kutatják majd hőseink. A rendezői székben ismét James Wan ül, míg a főszereplőket Momoa és Affleck mellett Amber Heard, Patrick Wilsont és Yahya Abdul-Mateen II alakítják. Ti várjátok már a premiert?

mv5byzdmmzbhyzmtnmu4yi00otvmltkznzytmjdhmwywnzq2mzy4xkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A DC NAPTÁRA

Premierdátum nélkül tervezett produkciók: cím nélküli Superman film, Zatanna, Supergirl, Green Lantern Corps, Static Shock, Plastic Man, Nightwing, The Metal Men, Lobo, The Amazons, Black Canary, Booster Gold, Deadshot, Gotham City Sirens.