Kérjük jelentkezz be!

Hamarosan véget ér a Kék Bogár forgatása

Legendás színésznő csatlakozott az új DC szuperhősfilm stábjához, aminek latin-amerikai forgatása a végéhez közeledik.
  • Hamarosan véget ér a 2023. augusztus 18-án bemutatni tervezett Kék bogár forgatása
  • Egy munkásosztálybeli mexikói-amerikai fiú lesz a főhős, akit Xolo Maridueña (Cobra Kai) alakít
  • Jaime Reyes egy szkarabeusztól nyeri szupererejét

Lassan színesedik a DC animációs platformja és épülnek a Zack Snyder örökségét követő alternatív idősíkok is. A Keanu Reeves közreműködésével készült rajzfilm mellett folynak a Batman sorozatok és a Joker 2 munkálatai. A legnagyobb figyelem azonban a közös univerzumra hárul, ami hamarosan új szuperhősöket állít vászonra. Jó hír a rajongóknak, hogy Raoul Max Trujillo (ApocalyptoMayans M.C.) Instagramon közzétett jelentése szerint a végéhez közeledik a Kék Bogár (Blue Beetle) forgatása.

Jaime Reyes, vagyis Kék Bogár

A tervek szerint jövő nyáron, 2023. augusztus 18-án debütáló opuszban rkülönleges hőst ismerünk meg. Jaime Reyes munkásosztálybeli családból származó mexikói-amerikai tinédzser fiú. Bár a képregényekben vitaminokból meríti kivételes erejét, a DC alkotói képletesebb megoldást választották: miután Jaime-t megmarja egy földönkívüli szkarabeusz, jellegzetes páncéllal képes beborítani testét, amit néhány lesifotón már láthattunk is. Helyszíneit tekintve is rendhagyó film születik, a forgatás ugyanis a texasi El Pasoban kezdődött, majd Puerto Ricoba költözött a stáb.

blue-beetle-xolo-mariduena-sr.jpg
(A kép forrása: The Shock News)

A korábbi Kék Bogár

Kék Bogár több animációs filmben szerepelt korábban, élőszereplős produkcióban azonban csupán egyszer, a Smallville tizedik évadjának tizennyolcadik részében láthattuk. Akkor Jaren Brandt Bartlett öltötte magára az alábbi képen látható páncél jelmezt.

jaimereyessmallville001.jpg
(A kép forrása: DC Database - Fandom)

Szereplők

A címszereplőt a Cobra Kai-ból ismert húsz éves Xolo Maridueña játssza, szerelme és húga szerepében pedig a brazil Bruna Marquezine és Belissa Escobedo (Sex Appeal) párosát láthatjuk. A fenti örömhírt közreadó Trujillora az antagonista Conrad Carapax karakterét osztották. Utóbbi elpusztíthatatlan régész professzor, akinek az elméje bizarr módon összeolvad egy robot testével. De nem ő lesz az egyetlen gonosztevő a történet során. Eredetileg Sharon Stone öltötte volna magára Victoria Kord jelmezét, a stábból végül távozó színésznő helyére azonban legendás kollégája, Susan Sarandon, a Thelma és Louise, a Ments meg, Uram!, Az eastwicki boszorkányok és a Rocky Horror Picture Show főszereplője került. A képregényekben egyébként egy másik Kord, Ted fedezte fel először a Kék Bogár által használt idegen technológiát.

A DC NAPTÁRA

Premierdátum nélkül tervezett produkciók: cím nélküli Superman film, Zatanna, Supergirl, Green Lantern Corps, Static Shock, Plastic Man, Nightwing, The Metal Men, Lobo, The Amazons, Black Canary, Booster Gold, Deadshot, Gotham City Sirens.

Támogass minket!