• Bejelentették a Total War: Three Kingdoms-t
  • A játék az ősi Kínában játszódik majd
  • A történet szerint három szövetséges hadúr veszi fel a harcot a zsarnok Dong Zhuóval
  • A megjelenés idén ősszel esedékes, a Steam szerint szeptember 6-án

A Total War szériával kapcsolatban mostanában leginkább a Total War: Thrones of Britannia és a Total War: Warhammer 2 kapcsán hallhattunk bármit. Most azonban a Creative Assembly és a Sega alaposan megkavarta ezt a helyzetet, ugyanis bejelentették a Total War széria következő történelmi epizódját, a Total War: Three Kingdoms-t, mely a tervek szerint még idén ősszel megjelenik.

A Total War: Three Kingdoms az ősi Kínába repít majd el minket, mely ország épp az anarchia szélén áll. A gyermekcsászár lényegében csak egy báb, helyette a zsarnok Dong Zhuo uralkodik. Minden megváltozik azonban, mikor színre lép három hadúr, akik összefognak, hogy közösen döntsék meg Dong Zhuo uralmát, és nagyon úgy néz ki, hogy az ő törékeny szövetségük az egyetlen remény a káoszba süllyedő birodalom számára.

A játékról részletesebb információkat egyelőre sajnos nem tudni, a megjelenést 2018 őszére ígérik a fejlesztők. A Steam adatlapján szeptember 6. szerepel pontos dátumként, ezt azonban még nem erősítették meg az illetékesek.  

totalwarthreekingdoms-1.jpg