• Bejelentették a Total War Saga: Thrones of Britannia című játékot
  • A sorozat a történelem kulcsfontosságú időszakait mutatja majd be
  • A Thrones of Britannia a viking invázió idején játszódik a Brit-szigeteken
  • Megjelenése 2018-ban várható

Igen szorgosan dolgozik az elmúlt hetekben a Creative Assembly. Nemrég fejezték be a Total War: Warhammer II-t, valamint most is készítik a Total War: Rome 2 Empire Divided DLC-jét, és nagyon úgy néz ki, hogy ezek mellé befért még egy vadonatúj játék is, hiszen a SEGA bejelentette a Total War Saga: Thrones of Britannia készülését.

total-war-saga-thrones-of-britannia-01.jpg

A tervek szerint a Total War Saga kicsit el fog térni az eddigi megoldásoktól. Bár a körökre osztott birodalom menedzsment és a valós idejű gigantikus csaták természetesen maradnak, a fejlesztők ezúttal nem egy történelmi korba visznek el, hanem a világtörténelem több, egymástól elkülönülő, de kiemelt jelentőségű pillanatát dolgozzák majd fel.

A Thrones of Britannia például időszámítás szerint 878-ban kezdődik, mikor Nagy Alfréd Edington alatt megállítja a vikingek előrenyomulását, és ezzel a törékeny béke korát hozza el Anglia és a környező országok számára. Ennél többet sajnos még nem árultak el a fejlesztők, cserébe viszont kaptunk egy kifejezetten pofás trailert.

A Total War Saga: Thrones of Britannia a tervek szerint 2018-ban jelenik meg.