• Újabb DLC-t kap a Total War: Warhammer 2
  • A Rise of the Tomb Kings az ókori egyiptomi kultúrából merítő Tomb Kings frakciót adja a játékhoz
  • Megjelenésére január 23-án érdemes számítani

Jövő januárban újabb DLC-t fog kapni a Creative Assembly játéka, a Total War: Warhammer 2. A Rise of the Tomb Kings névre keresztelt kiegészítő az ókori egyiptomi kultúrára alapozott Tomb Kings frakcióval ismertet majd meg minket. Ennek a fényében érdemes múmiákra, csontváz harcosokra, harci szekerekre, hatalmas skorpiókra és életre kelt szobrokra számítani. De ez még nem minden, ugyanis a fejlesztők szerint számíthatunk új győzelmi feltételekre és új frakciókhoz köthető, egyedi játékmechanikákra is.

Az új DLC-hez pedig egy kis hangulatkeltő trailer is felkerült a YouTube-ra, melyben azt láthatjuk, mennyire nehéz és embert próbáló a sötételf sírrablók élete. A bő két és félperces videóban feltűnik a Tomb Kings frakció nem egy egysége, nagy valószínűség szerint őket majd személyesen is hadba vezethetjük, ha beruházunk a kiegészítőre.

A Rise of the Tomb Kings megjelenése 2018. január 23-án várható, a Tomb Kings frakció pedig játszható lesz mind a Eye of the Vortex, mind a Mortal Empires kampányokban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!