• Október 26-án jön a két Total War: Warhammer játékot összekapcsoló új kampány
  • Mindkét játékot birtokolnunk kell a futtatásához
  • A Nagy Örvény ezúttal kimarad a mókából
  • Az Öreg Világ településrendszerében átalakulás várható

Eddig csak azt tudtuk a két Total War: Warhammer játék világát összekötő Mortal Empires kampányról, hogy majd valamikor jön, most viszont hivatalosan is bejelentették, hogy a mód október 26-án fog megjelenni. A kampány lejátszásához szükségünk lesz mindkét játékra, azonban az is elég, ha a kettő közül csak a Total War: Warhammer 2 van telepítve, az első rész pedig megtalálható a Steam könyvtárunkban.

A kampány az Öreg Világ egészét és az Újvilág nagyját foglalja magában, valamint elérhető benne az összes eddig játszható faj, bár ez utóbbi attól is függ, hogy milyen DLC-ket vettünk meg a programhoz. A Nagy Örvény viszont ezúttal ki fog maradni a mókából, így csak a hódítással kell majd törődni. Az Öreg Világ esetében a településrendszert egy új, éghajlat alapú megoldás váltja majd, valamint az egyes fővárosokban immár több hely fog az épületek rendelkezésére állni.

Ráadásul, ha mindez nem lenne elég, a Mortal Empires megjelenésével az Öreg Világ fajai is elérhetővé válnak majd a többjátékos ütközetekben. Hogy mindezt hogyan sikerül átültetni a gyakorlatba, azt pedig hamarosan meglátjuk, hiszen csak nagyon szűk két hét van vissza a Mortal Empires megjelenéséig.