(Fizetett promóció)

Nyolc csapat részvételével zajlik majd a V4 Future Sports Festival CS:GO versenye, melyek közül négyen meghívással, négyen pedig kvalifikáció útján kerültek be a 300 ezer eurós összdíjazású tornára. Nézzük meg, kik is ők!

Meghívott csapatok

mousesports (chrisJ, ropz, karrigan, woxic, frozen)

Az európai mix címvédőként érkezik a V4-re, hiszen tavaly ők nyerték az itt tartott versenyt - igaz, az akkori ötösből már csak chrisJ és ropz maradtak "hírmondónak". A papírforma alapján azonban most is ők a fő esélyesek. Helyezés a HLTV-ranglistán: 8.

MIBR (FalleN, fer, TACO, LUCAS1, kNgV-)

A brazilok soraiban több Major-győztest is találunk, FalleN már a Luminosity és az SK Gaming színeiben is sikerre vezette hazája legjobbjait. MIBR-ként még várat magára az igazi áttörés, de ekkora rutinnal sosem szabad leírni őket. Helyezés a HLTV-ranglistán: 15.

Ninjas in Pyjamas (f0rest, GeT_RiGhT, REZ, Lekr0, Plopski)

Ahogy mindenhol, úgy nálunk is nagy rajongótáborral rendelkeznek a svéd nindzsák, ahol a "nagy öregek" közül ugyan már csak f0rest és GeT_RiGhT maradtak, ők azonban Major-győztesnek mondhatják magukat még 2014-ből. Helyezés a HLTV-ranglistán: 16.

Virtus.pro (MICHU, snatchie, Snax, Vegi, phr)

A Virtus.pro nagy öregjei is távoztak már tavaly óta, Pasha idén már nem fog köszönni a "testvéreknek". A lengyelek részvétele azonban így sem volt kérdés, hiszen hiába vannak távol régi fényüktől, azért a nevük még mindig jól cseng. Helyezés a HLTV-ranglistán: 86.

csgo-artwork-v4.jpg

Kvalifikált csapatok

Tricked Esport (Bubzkji, acoR, sjuush, roeJ, HUNDEN)

A CS:GO elmúlt évei a dán sikerekről szóltak, és bár a Tricked nem az Astralis, így is ott vannak a világelit közelében - az európai selejtezőből kvalifikálták magukat. Helyezés a HLTV-ranglistán: 25.

Adwokacik (SZPERO, Kap3r, mynlo, morelz, jedqr)

Ők a lengyel nemzeti döntő megnyerésével szerezték meg az indulási jogot az idei V4-re. Helyezés a HLTV-ranglistán: 64.

Gamerzone (torzsi, SzarvasMarha, kory, hussaR, arble)

Többek között a Salamanderen és a Budapest Five-on is átjutva nyerték meg a magyar nemzeti döntőt, így hazánkat ők képviselhetik majd. Helyezés a HLTV-ranglistán: 97.

EZ4ME (DEV7L, conoR, fredi, juho, BLUEE)

A cseh és szlovák csapatokat egymásnak eresztő selejtező győztesei. Helyezés a HLTV-ranglistán: -

Íme a verseny csoportbeosztása - mindkét kvartettből a legjobb kettő jut majd tovább az egyenes kieséses szakaszba.

V4 FUTURE SPORTS FESTIVAL

  • Időpont: 2019. szeptember 21-22.
  • Helyszín: Budapest, Hungexpo (F és G pavilon)
  • Belépés: díjmentes
  • Korhatár: 12 év alatt csak szülői felügyelettel

A V4 Future Sports Festivallal kapcsolatos legfrissebb információkért és hírekért látogassatok el a rendezvény hivatalos weboldalára.

v4-csgo-csapatok.png