• 2023. január 5-én mozikba kerül Guy Rtichie Fortune-hadművelet című kémszatírája
  • Az MI6 szarkasztikus és a CIA élcelődő ügynöke közösen ered egy szórakozott milliárdos nyomába
  • Főszerepben Jason Statham, Aubrey Plaza és Hugh Grant

Elégedetten fújhatnak egyet Guy Ritchie kedvelői, új, véglegesnek tűnő premierdátumot kapott az angol rendező nagyjából egy éve halasztgatott kémszatírája: 2023. január 5-én debütál a hazai mozikban a Fortune-hadművelet: A nagy átverés. A szinkronkedvelők is megnyugodhatnak, hiszen az újonnan kiadott magyar előzetesben – a megszokott módon – Epres Attila, Nemes Takách Kata és Stohl András kölcsönzi Jason Statham, Aubrey Plaza és Hugh Grant hangját.

mv5byzm2owrmzmmtzwe3ys00zmiylwfjyjmtnjflzdhmzjqyymjixkeyxkfqcgdeqxvynjy1mtg4mzcv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A film története

Történet a történetben szituációt láthatunk: a brit MI6 angolos understate-menteket eregető ügynöke és a CIA folytonosan élcelődő kémnője egyesíti erejét, hogy leszereljenek egy fegyverekkel üzletelő, meglehetősen szórakozott természetű milliárdost. Hogy utóbbihoz közelebb kerüljenek, zsarolással beszervezik az akcióba a maffiózó rajongásig szeretett sztárszínészét is.

A főszereplőket a fentebb említett módon Jason Statham (BlöffHalálos iramban-széria), Aubrey Plaza (LégióVárosfejlesztési osztály), Hugh Grant (ÚriemberekEgy fiúról), illetve Josh Hartnett (Öngyilkos szüzekA Sólyom végveszélyben) alakítják. Ti várjátok már a premiert?

Guy Ritchie közelgő rendezései

A közeljövőben alaposan el leszünk látva Guy Ritchie produkcióival: a Fortune hadművelet után nem sokkal érkezhet a mozikba The Interpreter című afganisztáni túszthrillere, már forog az Úriemberek alapján készült sorozat, januárban kezdődnek a Henry Cavill nevével fémjelzett II. világháborús kémfilm munkálatai, hogy aztán két Disney-s projektjével, az élőszereplős Herkules mozival és az Aladdin 2-vel foglalkozhasson a rendező.