A Disney+ Day bejelentései után a Netflix is megrendezte éves eseményét, aminek keretében több tucatnyi izgalmas előzetes, werkvideó vagy jelenetrészlet érkezett a szolgáltató legépszerűbb és hamarosan debütáló produkcióiból. Lássuk a teljes listát, közte Tim Burton Wednesday Addams sorozatát és a Lupin új évadját.

Wednesday

November 23-án képernyőre kerül Tim Burton Wednesday sorozata a Netflixen. A Bukarestben rögzített széria cselekménye Wednesday kollégiumában, a Nevermore akadémián játszódik, ahol a címszereplőnek képességei uralását segítenek elsajátítani. Közben a várost megrendítő gyilkosság és szüleit negyed évszázada foglalkoztató rejtély nyomába ered a tinédzser hősnő.

Bár Thora Birch személyes okokból távozni kényszerült a stábból, így is elég mutatós színészgárdát szerződtetett a Netflix. Jenna Ortega és Christina Ricci mellett Morticia és Gomez szerepében Catherine Zeta-Jones és Luis Guzmán párosát láthatjuk, illetve szerepel a sorozatban a Trónok harca Tarth-i Brienne-jeként megismert Gwendoline Christie is. Érdekesség, hogy Fester bácsi hiányzik a főhősök sorából, bár sokan nagy meglepetést sejtenek a háttérben.

A nagy pénzrablás: Korea 2. évad

A spanyol sikersorozat koreai feldolgozásában a rendfenntartó egységek egyre közelednek, míg a rablók felfedik zseniális tervüket.

Út a pokol felé 2. évad

Az Út a pokol felé (Hellbound) világában „halálangyalok” jelennek meg, akik előre megjósolják az embereknek haláluk időpontját, hogy aztán az adott pillanatban a Pokolba rángassák a Föld pánikba esett lakóit. Az ígéretes alapszituációból a 2016-os Vonat Busanba rendezője, Sang-ho Yeon gondozásában készül sorozat.

A 100 legrátermettebb

Száz tökéletes test, száz versenyző száll harcba. De kié a legtökéletesebb testalkat? Túlélő valóságshow a Netflixen.

Manifest 4. évad

Utasszállító repülőgép légörvénybe keveredik, majd a végül sikeres landolás után kiderül, hogy öt év telt el a felszállás óta, a gép utasai pedig azóta eltűntnek lettek nyilvánítva. A misztikus széria negyedik évadjával lezárul. November 4-én érkezik az utolsó húszu epizód.

Emily Párizsban 3. évad

Az Emily Párizsban 3. évadja december 21-én érkezik a képernyőre. Főszerepben Lily Collins.

Shadow and Bone – Árnyék és csont 2. évad

Visszatérünk a Grisaverzumba. Eric Heisserer (Bloodshot, a Madarak a dobozban, az Érkezés) sorozatának főhőse egy kivételes mágikus képességekkel bíró fiatal katonanő. Alina feltett szándéka, hogy megmenti és egyesíti a háborúk terhe alatt roskadozó birodalmat, ám gonosz erők áskálódnak ellene.

A Bridgerton-univerzum

Harmadik évadjával folytatódik majd A Bridgerton család. Tekintsünk be kicsit kicsit a stáb kulisszái mögé. Készül egy spin-off sorozat is, ami Sarolta királynő felcseperedését és szerelmi életét mutatja be.

Nyerd meg az életed

Nemrég kiderült, hogy Leonardo DiCaprio is csatlakozhat a koreai disztópikus thriller stábjához, de a második szezonban inkább az új játékok kivitelezésére, semmint nyugati sztárok szerződtetésére fordítja erőforrásait a produkció. Lássuk egy kimaradt jelenetet a nyitóévadból.

Én még sosem… 4. évad

Még több szerelem és több szívtipró várja a világ legdilisebb tinijét a záróévdban.

TE 4. évad

„Jó napot, Joe professzor” – szól a TE 4. évadának beharangozója. A szezon első fele február 10-én debütál, március 10-én érkezik a folytatás.

A megfigyelő

A Branncock család beköltözik álomotthonába, amikor baljóslatú levelek érkeznek a magát csak Megfigyelőnek nevező személytől. Lassan feltárulnak a környék sötét titkai.

Vikingek: Valhalla 2. évad

Folytatódik a száz évvel a Vikingek cselekménye után játszódó Valhalla. A sorozatban a IX. század elejének ikonikus hőseit láthatjuk, köztük a legendás felfedező, Leif Eriksson, tüzes és makacs testvére, Freydis Eriksdotter és az ambiciózus III. Harald norvég király kalandjait. A történet szerint épp csúcsára hág az I. Vilmos vezette Angol Királyság és a vikingek közti ellentét, amikor utóbbiak közt testvérharc robban ki a keresztény-pogány megosztottság mentén.

Lupin 3. évad

Assane nem bír távol maradni családjától, ezért visszatér Párizsba és azt javasolja nekik, hagyják el Franciaországot.

Halott vagy

Az utols évad november 17-től látható.

Outer Banks 3. évad

2023-ban visszatérnek a snecik. A Netflix népszerű tini-kalandfilmes sorozata egy szegények és gazdagok élesen elkülönülő klikkje által lakott szigeten játszódik. A fő konfliktust egy titokzatos kincs megszerzéséért vívott harc adja. 

Alice Határországban 2. évad

Sato Shinsuke (Ai amu a hîrô) mangaadaptációjában életunt fiatalok hirtelen egy különös „határországba” kerülnek, ahol a túlélés fejében halálos játékokon kell részt venniük (az első évad premierjének idején már bőven folytak a Nyerd meg az életed munkálatai). A folytatásban Arisunak és Usaginak meg kell fejtenie Határország titkait, hogy visszatérhessenek saját világukba. Premier decemberben.

Lookism

Egy gimis srác egy nap tökéletes arccal és tökéletes testben ébred.

Kivétel

Filozofikus kérdéssel vezeti fel a Netflix animációs sci-fi-horror sorozatát: „mi az ember?”. A Kivétel (Exception) a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiséget elűzik a Földről, ezért kénytelen átköltözni másik galaxisba. Egy felderítőcsapat szeli át a világegyetemet, hogy terraformálásra alkalmas bolygót találjanak, ahol az emberek új kolóniát alapíthatnak. Az október 13-án debütáló széria előzetesében megismertük a felderítőhajó biológiai 3D-s nyomtatóval született legénységét, köztük a torz alakkal létrehozott Lewis-t is. Míg utóbbi társai ellen fordul, a hajó ijesztő sötétségében megkezdődik a visszaszámlálás a küldetés végéig.

Gudetama zseniális kalandja

Gudetama csak lustálkodni akar, ám egy csibe ráveszi őt, hogy keressék meg édesanyjukat.

Ti melyik sorozatot várjátok legjobban? Írjátok meg kommentben!