Ez a játék végülis egy stratégia-kaland egy kis szerepjátékkal fűszerezve.Grafikailag nem egy STALKER de még mai is szép és nagyon hangulatos játék.Ha valéaki látta már a Desperatost annak ez a játék gyakorlatilag csak hangulatában lesz más.Az alaphelyzet egyszerü adoot egy maréknyi csapat a számtalan ellenség ellen..Ám embereink se ostobák szóval néháhy trükkel vannak felszerelve..
Különbözö karaktereink mindenféle képességel felszerelve indulnak a gonosz János herceg ellen.Természetesen Robin Hood a legerösseb közölük aki képes az íllya a kardal és persze fütykösével operálni az ellenséges hadakban.De ha nagy a szükséghelyzet akár pénzes zacskokat is képes a tömegbe dobni elterelés céljábol.Persze ott van az összes többi klasszikus hős is mint Little John,Skarlát Vili vagy éppen Lady Marian.

De nem hiányozhatnak a tuccat szereplök sem ..ezek gyakorlatilag a köszponti szereplök klónjai.
természtesen hőseink nem csak a várakban fognak olálkodni..a másik küldetés típus az erdei rajtaütés..ezek gyakorlatilag csak átvezetö akciók mégis mindig jó alkalom arra hogy embereinket képezzünk.
Ám hamár harcosaink kifáradtak muszály valahol megpihenniük..erre való erdei táborunk ami a játé leghangulatossab helyszíne.Itt is képezhetjük a szereplöket..persze itt álithatjuk elő nyílainkat és egyéb segéd eszközeinket.

Szeintem ez egy remek kis játék érdemes kiprobálni..1000 Ft-ért vesztegetik a boltokban..ha találtok szerintem érdemes belevágni..igazán hangulatos game..
10/10