Magát a történetet még mindig homály fedi ám részleteket már tudunk.Gordo parancsnok,Batman és az új államügyész eggyütes erövel probálják megszüntetni a bűnözést Gotham City sötét világában.Ám feltünik a színen egy elmebeteg aki csak Jokernek hívja magát és Gotham City Bűnbandáit probálja összekaparni.

Egy képkocka a "6 perces" jelenetböl

Joker tehát visszatér.A trailer alapján nem is akárhogy.Leadger alakítása az előzetesben hátborzongató.ez alapján mélto utodja Jack Nicolsonnak aki 1989-ben alkitotta Jokert tim Burton klasszikusában(azthiszem ezt a jelzöt megérdemli).
Ám itt van Harvey Dent is a képregényekben átalakul a kegyetlen skrizofén Két-Arc-á,öt Aaron Eckhart alakítja.Nem tudni hogy vajon már ebben a filmben is átlényegül-e kétarcá...


A filmben tehát lesznek új ellenfél(ek?).Ám valoszinüleg visszatér Johnatan Crain is aki a korábbi részben is feltünt mint a Madárijesztö.De a sötét lovagot se kell félteni..ő is új felszerelést kap.A "tank" mellé szerzett egy motort is.Ehez a traktor gumit nehéz volt találni...Persze a jármüveken kivül fegyver arzenálja is bövül.Az új Batman öltözetben sokkal dinamikusabnak tünik a sötét lovag mint a korábbi részekben.A ruhában lesz valamilyen lencs is minek hatására hősünknek fehér lesz a szem(nem szó szerint).


Persze már kiszivárogtak más informáciok is például egy 6 perces jelenet ahol Joker bandája Bankot rabol...Ha valaki nem fél a spoilerektöl akkor az nézze meg mert Ledger remek!Legutobb pedig a második trailerböl (hamarosan jön!!) kaptunk egy moziban felvett verziot..persze le is vadászták hamar..De a második trailerböl több dolog is kiderült.
Pár napja pedig kaptunk egy rakás poszert is..ahol Joker ,Dent,és Batman pozol külön-külön és eggyüt is.
Azt hiszem érdemes várni rá..mindenkép az idei év eggyik legnagyobb tobása lesz..Indynek van félnivaloja...