Sok szót nem szeretnék pazarolni a "mester" előéletére, semmilyen kiemelkedő eredménye nincs, mindössze kétszer nyerte meg a másod (vagy inkább harmad?)rangú izraeli bajnokságot. Technikai "szakemberként" egészen a Portsmouthig jutott. Ezzel a lenyűgöző múltal került 2007 nyarán az imádott klubbomhoz, mint futtball igazgató.
Már akkor sokan találgatták, hogy Abramobics direkt az isteni José nyakára hozta. Sajnos így is történt. Szeptember 20.-án a szurkolók kedvence lemondott (kirugták? sose tudjuk meg), majd nem sokkal később átvette ideiglenesen a helyét Grant "mester". A hozzáértők már ekkor tudták, hogy közel sem ideiglenes megoldásról van szó. Abramovics egyszerűen odaültette csapata kispadjára az egyik haverját. Régóta ismerték egymást a "mester"-el, ami bőven elég volt a Chelsea főnökének ahhoz, hogy mindenféle szakértelem megkövetelése nélkül átadja neki az edzői posztot.
Grant "mester" egy balf*asz. Lássuk be. Nincs taktikai érzéke, tudása, nincs érdemleges edzői múltja, edzésmódszerei legalább tíz évvel el vannak maradva az elvárt mai modern tréning módszerektől. A játékosok nem tisztelik, nem szeretik, megkockáztatom, hogy az ős Chelsea-sek (Terry, Lampard) egyenesen utálják. Akárcsak azok, akik Josét szerették. Várjunk csak, akkor nem marad szinte senki aki leglább semleges viszonyban lenne a "mesterrel".
Mindezek mellett nincs semmilyen edzői papírja. Tudom egy darab papír nem minden, de az ő esetében tökéletesen jellemzi az illető tudását... Akár én is lehetnék az edző, vicc.
Nem is tudom, hogy akartam-e még valamit írni. Csak csaponganak a gondolataim össze-vissza ezzel az emberrel kapcsolatban. Egy biztos tiszta szívemből gyűlölöm és minden vágyam, hogy eltakarodjon a Chelseatől.
A tegnap esti bajnoki meccsen elért döntetlen volt az utolsó csepp a pohárban. Ezzel a nevetséges X-el oda a bajnoki cím, a ligakupa döntőjében már kikaptunk az ősi rivális Tottenham ellen, az F.A. kupában pedig hihetetlenül kínos vereséget szenvedtünk a másodosztályú Barnsley ellen. A bajnokok ligája elődöntőjében az a Liverpool vár ránk, aki az utóbbi három évben kétszer vert ki a kupa ezen szakaszában. Nem várunk csodát...
De nézzük a helyzet jó oldalát, mert van olyan is. Abramovicsnak a legfontosabb egy nemzetközi kupa győzelem. Ha a csapat kiesne a BL-ből, nagyon nagy esély lenne a "mester" elküldésére...
Mit is mondhatnék? MINDEN VÁGYUNK!
Ezeket ki kellett írnom magamból...

Még egy dolog amiért a "mester" állandóan a szurkolók cikizésének tárgya: a kinézete. Zárszóként tekintsetek meg pár képet erről a sármos úriemberről.

AVRAM GO TO HELL! LONG LIVE JOSÉ!