Maga a játék jó lett így egybevéve, de akit nem érdekel a sorozat, annak ez a játék sem fogja felkelteni érdeklődési körét. Mit is mondhatnék a darabról. Lássuk: az már nem lehet(számomra)rossz játék,amit az Ubisoft fejleszt,tehát nem rossz játék a maga kicsiny műfaját nézve. Pozitívum még az is, hogy a játék grafikája nem rossz, sőt kifejezetten szép maximum beállításokon játszva. Én is ezen próbáltam,szóval az én konfigomat megnézve következtetni lehet a maximum követelményekre. Ahhoz hogy tetszőleges grafikai szintet kapjunk, elég egy magos processzor, másfél giga ram és shader model 3.0-ás támogatás a videókártyánál. Ez utóbbi adja meg a játék szépségét, ezért ilyen támogatás nélkül játszva, ne is örüljünk, mert a játék nem fog elindulni. Helyesbítek: el fog indulni csak nem lesz kép stb...Egyszóval a játék igencsak szép,csak egy megfelelő videókártya kell hozzá,amit manapság már nem nagy mulatság beszerezni. Ha értékelnem kéne a grafikát, tízből, kilenc és felet adnék rá. Magyarul a játék grafikája a legnagyobb előny a játékban.

Most következzék a természet, maga a dzsungel, ahol éppen lezuhantunk. Hülyén hangzik, de azt kell, hogy mondjam jó volt lezuhanni az erdőbe. Ennek több ténye is van. Az első gyönyörű a táj természet, de ezt hagyjuk, mert már kiforgattuk. És e tulajdonság adja meg a játszhatóságát a játéknak. Barangolni a dzsungelben jó dolog, csak lenne, nyitott világ,amit szabadon bejárhatunk karakterünkkel. Ez nem nagy hiba, mert, ami van az szép, és jó. A zöld környezet sokaknak nem árul el nagy dolgot. De én szeretem a dzsungelben játszódó filmeket, játékokat.. Én a sorozatot is szeretem, ezért is vettem meg. Egyelőre hagyjuk békén a dzsungelt, térjünk rá a partra, ahol élünk a játékban. A parton van ugyebár a tenger is, ami szintén megadja a játéknak az előnyét. Még a homok és a víz is ki van dolgozva, na meg a kis házak,amit mi,túlélők építettünk. S, a parton még egyéb érdekesség is el van rejtve.
Szóval a táj szép és jó, csak a baj az, hogy nem lehet GTA szerű barangolásokat csapni, szabadon az erdőben.

A játék hál'az Istennek sztorit is kapott. A történet,a filmmel összevetve a második epizódban játszódik. Így csak annak merem ajánlani, aki követte már jó régen a sztorit a tévében. A sztori röviden arról szól, hogy lezuhanunk,de egyben maradunk és társunkat vagy társaink keresésére indulunk. Ez megy hosszú ideig. A barátkozás azonban nem megy zökkenő mentesen. Ez azért van, mert az eséskor bekattan az agyunk és ebből bonyodalom lesz. Meg még az is rátesz egy lapáttal, hogy egy ellenségünk is van a szigeten, aki folyton megtámad. És a társaink is azt hiszik, hogy a "többik" közé tartozom. A sztori végén hazajutunk, ez természetes. De a hazajutás előtt még társunkat(inkat) is meg kell mentenünk. A sztoriról ennyit árulok el,akit bővebben érdekel,az vegye meg a játékot!


Szereplők karakterek.
Ebből is sok van,és szerencsére élethűen modellezve. Csomó főszereplő is feltűnik,pl.:Jack vagy Kate, és még sokan mások. Mint már mondtam a szereplők gyönyörűek,mármint grafikai megjelenítés szempontjából. A többiek is léteznek ám. Így találkozhatunk majd Ben-nel is! Mi magunk nem a filmből lettünk modellezve,mi a készítők fejéből kipattant,új karakterrel szórakozunk majd.
Erről ennyit, tehát a szereplők is jók,szépek.....

Játékélmény, játékelemek.
A játék kaland játék, ám egy csipetnyi akció is vár ránk. Megannyi fejtörő, iq tesztet félét is meg kell majd oldanunk. Ez is tetszetőssé teszi a játékot. A legtöbb fejtörés a bunker feladatai fogják okozni,mikor beragadunk is ki kell jutni onnan. Ezt a feladatok megoldásával tudjuk kivitelezeni. Lőnünk is kell majd,de csak párszor.(Sajnos) A cimboráinktól vehetünk dolgokat,csereberélhetünk stb.....Ezért is érdemes gyűjtögetni szerte a sziget-világon. A játékban a fekete füst is szerepet kapott, mely fog nekünk pár gondatlan perceket okozni. Ilyenkor a facsoportok, pontosabban bambuszcsoportok közé kell majd futnunk. Tehát akcióelemből kevés van, de ez egy kaland játék,ezért nem baj. A fejtörők viszont találósra sikeredtek! És a csere-bere is.

Végeredmény:
A játék jó lett rövidségét levonva. A grafika szép és jó. A további játékelemek jók lettek. A fejtörők nekem nagyon tetszettek.
Egyszóval jó játék lett, de nem hódít nagyot!!

Játélélmény: 9/10
Grafika: 9.5/10
Sztori: 8/10

Össz:90%