Pénteken ( aug. 13-án)mentünk sátrazni Nagybaracskára. Mivel kint a sátorhelyeknél rendezvény volt így a Fürdőben lettünk elszállásolva, ott állíthattuk fel a sátrakat. Az is jó, hogy a sátrakért nem kell fizetni, csak és kizárólag a fürdőjegyet kellett mind a három napra megvenni. Se a parkolásért, se a sátorhelyért, se azért mert ott aludtunk.
Így egész jó volt Azzal, kezdtünk, hogy bepakoltunk, majd felállítottuk a 4 sátrat. Majd megkajáltunk, ezek után jöhetett a fürdés. A víz egész jó volt. Azt tudni kell, hogy Baracskán a víz fog, de elég rendesen. Viszont örömmel láttam, hogy már nem fog annyira mint régen, alig látszik meg.
Sokat fürödtünk, ettünk. Az bírtam, hogy egyik nap elmentem hamburgert enni és nem nekem kellet kifizetnem xD Ingyen elhoztam, mert mással fizetették ki a hamburgerem xD Jó is eset az ingyen hamburger.

Második nap, volt az igazi buli, koncertek fellépések voltak. De sajna, számomra nem jött be, a zene nagyon nem tetszett. Meg úgy az egész, de a fürdőzés tetszett. Főleg a csajok Volt felhozatal bőven
Este tűzijáték is volt. Kb nagy vonalakban ez történt Szombaton.
Vasárnap már a fürdőn kívül nem volt semmi esemény, kivéve azokat a vallási fanatikusokat, akik ott énekelgettek meg főztek. Sajna elég kihalt volt már az egész hely, meg esett is De attól tudtunk beszélgetni. Azért mikor elállt mentünk fürdeni. 17:00-kor indultunk haza.
lopótökösvolt az egész hétvége. Csak picit kevés volt.