Melyikkel is kezdjem nem is tudom mondjuk kezdjük az America's Army 3-mal:
Szerintem nagyon jó játék én nagyon élveztem, újból le kell szedjem a Steamről mert felraktam a Windows 7 RC-t így mindent újra kellet rakjak. Na de akkor a játék. Grafikailag jó, de nem kiemelkedő. Zene jó a hangok is. Játékélmény is remek. Sajnos elégé bugos nálam főleg a fegyver újratöltésénél történtek problémák. PL.: lenyomtam az R gombot, hogy újratöltsek mozdulat megvolt csak épp újra nem töltött második próbára ment. Akkor volt olyan is hogy újratöltök tár most látszik csak a röhej hogy a kezén át van "fúródva". Mondom remek, nem tudok lőni. Hát akkor ölesük meg magunkat mondom oda megyek az ellenség elé, hogy öljenek meg ekkor jött a második ledöbbenés nem tudtak megölni(mondom nagyszerű már meghalni se tudok) ekkor ledobtam magam elé egy gránátot és az ölt meg egyedül. Ja igen gránát volt olyan elakartam dobni a gránátot és nézem a katona kezét nincs benne semmi és úgy csinál mintha eldobta volna, hát jó mondom akkor nincs gránát ekkor felrobbant. Gondoltam magamba remek csak úgy láthatatlan gránátjaim lettek. Következő alkalommal már látszódtak. Ezzel a 3 buggal találkoztam a 11óra játék során. A bugokat leszámítva nagyon jó kis játék, remek. Csapatmunkára ösztönző. Remekül elszórakoztam vele( fogok is). Mindenkinek megéri kipróbálni mert az Amerikai Hadsereg jóvoltából ingyenes a játék (Steamről lehet hozzájutni). Akkor összefoglalva a játék jó, bugos de melyik játékba nincs egyetlen egy bug se maximum nem vesszük észre. Tökéletes játék nem létezik, semmi se lehet tökéletes. Végezettül következzen a pontszerű értékelés: Grafika:8
Zene&Hang:8
Játékélmény:9
Összességébe: 8/10

Battlefield Heroes
Remek alkotás. Nagyon jól össze lett rakva. Remek grafikával rendelkezik, színes meseszerű. Hangok humorosak, zene úgyszintén. Kellemes a zene. Remek módon megoldott effektek. Hangulata nagyon ott van. Nem sokat játszottam még vele, de nekem nagyon tetszik. Viszont ami nem tetszett: kevés kaszt(3 van benne) 1-2vel még meglehetne toldani. Csak négy pálya. A többi viszont jó, buggal nem találkoztam még, de biztos van benne én nem a bugokat figyelem csak azokat veszem észre inkább ami szembetűnő. Mondják azt, hogy ez még csak béta, de elégé késznek tűnik. Reménykedek benne, hogy ez tényleg béta és a java még csak most fog jönni sokkal több pálya, új kasztok és új fegyverek minden kasztba. Ja igen és több fegyver nem sokkal 2-3mal. Összességébe nagyon jóra sikerül (béta vagy nem az). Még egy érdekesség ami az EA-nél nem gyakori INGYENES!!!!!
Pont alapú értékelés: Grafika:9
Zene&Hang: 9
Játékélmény:9
Összességébe:9

Medieval 2 Total War
Ez a játék az egyik legjobb stratégia. 2006-os játék de grafikája még most is szép. Remek taktikai lehetőségeket tartalmaz a csatákba. Remek kikapcsolódást nyújt. Jól lett összerakva. A mesterséges intelligencia néhol kicsit buta. Akár 4000 katona is összecsaphat a pályán. Zenéje nagyon jó, hozza az akkori kor hangulatát. Hangok is jók. Elég sokat játszok vele napi minimum 2-3óra. Az ostromokat és csatákat remekül lehet élvezni. A játék kicsit olyan mint a Europa Universalis sorozat de mégse itt a csatákat mi vívjuk meg nem a gép. Ja igen sajnos vízi csatákat nem élvezhetjük azt a gép bonyolítja le. A térkép jó nagy. Majdnem, hogy túl nagy is. Összességébe a játék remek ajánlani tudom mindenkinek (Ez nem ingyenes).
Pontszerű értékelés: Grafika:8 (figyelembe véve a játék korát is)
Zene& Hang: 10
Játékélmény: 10
Összességébe:10

Hát ennyi lett volna, sajnos nem tudom mikor jelentkezzem megint. Ez attól függ tudok-e miről írni.