World of Tanks Béta: Nagyon bejön a játék, tetszik. Jelenleg egy AT-1-es tankvadásszal tolom, egész jól megy vele. Kipróbáltam még a Panzer2-öt a PanzerJager1-est, meg a Bison tüzérséget is. Persze az alap tankokat is mivel nem volt más lehetőségem. Eddig legjobban a AT-1, Bison tetszik. Egyre jobban megy a játék, 1 meccsen általában 1-2 tankot minimum kilövők. Az a jó, hogy ingyenes lesz Minitranzakciós pontosan. MMO játék aki nem tudná és tankok darálják egymást. Vannak még hibái, de hisz csak béta. Ajánlani tudom mindenkinek.
Warhammer40K Dawn of War Soulstrom: Egyik kedvenc stratégiai játékom. Haverral szoktuk tolni gép ellen Harder vagy Insine fokozaton. Ellene még ha kiállnék is végem lenne, nagyon megy neki a játék. több éve tolja én meg csak 1 éve játszom vele néha-néha. Tegnap jó volt bátya és unokatestvére ellen játszottunk, mind ketten nagyon jó játékosok. Nyertünk
Második lettem, egész jól ment. De mindig van mit fejlődjek.
Ez a videó nem arról a csatáról készült,d e én játszok ( nem megy olyan jól, de szarul se):

Risen: Ma gondoltam egyet és újra felraktam. Nagyon szeretem, egyik kedvenc szerepjátékom. Még nem játszottam ki, mert múltkor elakadtam, de remélem most majd sikerülni fog. Jelenleg a Don táborában vagyok és ott csinálom a küldetéseket.
Alien Swarm: Jópofa kis játék tetszik, de olyan sokat nem tudok vele játszani. Néha játszok vele ha már unatkozom, nekem arra tökéletes.
Egy kis más téma. Nemsokára, jövő hétvégén megyek sátrazni. Már nagyon várom Addig gyors kijátszom magam Van még időm, de akkor is.
Na ennyi lett volna a kis Postom. Majd jelentkezem.