Még rögtön a legelső szigeten volt egy küldetés, ahol egy elátkozott gyűrűt kellett hatástalanítani, ezzel megmentve egy zombivá váló molnárt. A gyűrű végül a tolvajvezér nejéhez került, akit (a vezért) sikerült rábeszélni, hogy ugyan szabaduljon már meg tőle (a feleségtől), adja hozzám. A nőt csak részben sikerült megmentetni, időnként vissza lehetett változtatni zombivá.

Ez a rothadó feleség idővel megkért, hogy ugyan legyen már gyerekünk. Beleegyeztem, így idővel lett is, majd mégegy. Ezek a gyerekek véletlenszerűen "kisorsolt" sarjaink, akik szintén további bónuszt adnak nekünk. Ugyanakkor nem lehet tőlük megválni, ha inkább mégis felszerelést adnánk szeretett párunk kezébe.

Kicsivel később összefutottam egy szintén átváltozás-mániás másik feleségjelölttel: ő békává változik időnként, s ekkor csókkal lehet visszahozni az eredeti alakját. Persze mindezt nem tudtam rögtön, csak annyit, hogy ő is feleség lehet, és mivel a zombi-nő nem sokat ért számomra, ezért úgy döntöttem: el kell válni. Ő egyetértett, kapcsolatunk már szerinte is megromlott, hajlandó is elválni, de cserébe viszi a vagyonunk (pénzünk) ötödét, nameg persze a gyerekeket... Tiszta szerencse, hogy nem volt még ügyvédi költség is.

Így hát 9 szint alatt már második házasságomat élem, ami azonban már most boldogabbnak tűnik: kis feleségem szellemi értékeimen javít, ami egy mágusnál kész haszon. Időnként ugyan békává változik, de egy csók, és más semmi, s máris újra királylány lesz belőle.

Jópofa ez a játék, na.

Mellékesen az addikció is bejött: kicsit furcsállottam, mikor fórumokon erről olvastam, hogy mennyire könnyen rá lehet harapni, de eleinte ezt én nem éreztem. Aztán... mégis elkapott valahogy a gépszíj, a területeket felfedezni, kitakarítani nagy élmény, időnként mindig elémbukkan egy-egy jelentősebb kihívást nyújtó csata, a karakter fejlesztése meg végülis hajt előre, gyűjteni kell a kristályokat, van még hova fejlődni: hiába van meg első szinten a legalsó képesség is, három szinten lehet őket fejleszteni, és ezek bizony jelentős pluszt adnak. A küldetések pedig még mindig nagyon jók.