Mint nyilván észrevettétek, megújult a blog. Pár új funkció került bele (felső menüsáv, Twitter), illetve lecseréltem a kinézetét is.

A felső menüsáv blogger újítás, és rá is fért. Oda olyan elemek kerültek, amik fixen, bármikor elérhetőek - nyilván. Egyelőre a korábban oldalsávban lévő cikkgyűjteményem és az elérhetőségeim kerültek oda, ha lesz még valami, majd bővítem.

Feliratkoztam a Twitterre is. A fő célja elsősorban olyan linkek (írások, videók, előzetesek, stb.) megosztása lenne, amik egy-egy bejegyzést nem érnek meg, de esetleg mások is hasznosnak, vagy érdekesnek találhatják. Az is lehet, hogy összekötöm a Raptr-os azonosítómmal, legalább meglátom, hogyan működik. Majd meglátjuk, mennyire lesz értelmes a dolog, legfeljebb megszüntetem, ha nem látom hasznát.

A skinváltás ugyebár nyilvánvaló, ezúttal egy fokkal világosabb változatra tértem át. Remélem elég olvasható lesz így minden fényviszony mellett.

Lentre kipakoltam egy Raptr-os aláírást, bár nem a legszebb ott, de egyelőre marad. Pár funkcióval még lehet bővülni fog az oldal idővel (például látogatottságmérővel), de ezek már csak apróságok lesznek.

Ha kérdés, észrevétel, megjegyzés van, akkor ne tartsátok magatokban!