...bár az előző nem volt felhőtlen.

Még megjelenés környékén kipróbáltam az első két fejezetet, de nem voltam teljesen elégedett. Két fő problémám volt:

1. A történetben volt több zavaró scriptelési hiba. Például a boszorkánnyal hamarabb találkoztam a barlangban, minthogy megtudtam volna, miért került oda, mégis úgy el tudtam vele beszélgetni, mintha ez lett volna a természetes. A második fejezetben is volt pár hasonló kavar... Ebből látszik, hogy a fejlesztő lengyelek azért még nem profik.

2. Zavaróan szájbarágós volt a visszaemlékezés, mikor egy korábbi döntésem későbbi hatásánál egy kis videó mutatja be, mi miért is van így.

Ebből ha minden igaz, az első pontot már javították patchekkel, nameg a töltési idők is jelentősen csökkentek.

És miért adok akkor neki mégegy esélyt? Mert a történet érdekesnek tűnik, a harcrendszer tetszetősen újszerű, az alkímia taktikázásra késztet, és...nem is tudom, érződik, hogy szívvel csinálták a játékot, szerepjátékosoknak. Na jó, ilyeneket talán nem kéne írnom, mindenesetre van egy egyedi hangulata, amire valahogy az elmúlt időkben is vissza-visszagondoltam. Kicsit sötétebb fantasy, egyedi lényekkel és világgal.

Nameg, a Bővített kiadás 8 ezer forintért annyi extrát tartalmaz, mint más gyűjtői változat.

Talán lesznek még bejegyzések a témában, a telepítés mindenesetre végzett, szóval irány a jó kis rasszista fantasy-középkor!