Costa Rica remek hely, akit esetleg érdekelnek az ottani kalandjaim, azok nyugodtan kattintsanak ide, és olvasgassanak - a lap alján kezdődik a móka. A lustábbjának annyit, hogy semmit nem láttam az országból, végigdolgoztam a hetet, de megérte, mert összességében remek tapasztalatnak mondható ez a kint eltöltött egy hét.

A levrovval kapcsolatban: a vegyes visszajelzések ellenére sem hagyok fel a próbálkozással, sőt, megkönnyítem a nyájas olvasóközönség dolgát, mert nem adtam meg témát, csak várom a nagy sok levelet, bármivel kapcsolatban. tessék, szabad a pálya, bármilyen marhasággal be lehet kerülni az ússágba, ha ez a nép akarata.

Teljesen más: Diablo 3! Hát, annyira azért nem ragadtatom el magam, mint Darths, aki még az adminfelületen is arról tett bizonyságot, hogy a játék bejelentése őt irányíthatatlan székelésre ösztönözte, de tény, hogy várom nagyon, mint hoznak össze a blizzardos fiúk. Kis mellégvágánya a történetnek, hogy a cég honlapját böngészve találtam egy állást, amit akár meg is pályázok - ha megteszem, a tapasztalatokról itt is hírt adok majd, az olvasók okulása végett. Szóval a játékról eddig látott videók és képek alapján remek kikapcsolódást nyújt majd az új rész - ehh, fenébe a cizellált fogalmazással: feleim, szénné rúgjuk megint az ördög seggét. Ahogy a mélyből másznak fel a kis izék ezerszámra, ahogy a barbár a szekercékkel véres rendet vág az egyre csak érkezőkbe... Vidám idők lesznek ezek, bárki meglássa!