A levrov oldalait jellemzően az újság egyéb cikkei határozzák meg. Ha nincsenek nagy durranás játékok, akkor szaporodik a levrov, ha meg vannak, akkor onnan igyekeznek spórolni a szerkesztők, ez teljesen normális. Amúgy elárulom, hogy így is két teljes "cikkoldal" (egy cikkoldal kb. 3000 karakter) lett az ehavi levrov, csak a képek hiánya miatt tűnik "mindössze" másfélnek".

A tematizált levrov a kényszer szülötte: egyszerűen nem jöttek normális, használható levelek. Mi is jobban szeretnénk, ha a levélírók (tisztelet a kivételnek) sorvezető nélkül is el tudnának rugaszkodni a "mi a kedvenc ... - küldjetek játékot - milyen grafikán fut majd x játék a gépemen" stílusú levelektől, de amíg ez nem megy, addig két lehetőség van: "irányított" levrov, vagy semmilyen levrov. A rend kedvéért azért megjegyzem, hogy nem csak a megadott kereteken belül mozgó levelek kerülnek be, lásd most Laci Pál utcai fiúkkal kapcsolatos küldeményét.

Amúgy meg várom a havi ötleteket a miguel@pcguru.hu címre, mert bevallom, Bate-tel csak nehezen hoztuk össze ezt a két témát - az viszont messziről látszik, hogy most van egy komolykodós, meg egy viccelődős téma, lehet szabadon választani.

A levrovba szánt leveleket továbbra is a levrov@pcguru.hu címen, vagy az erre szolgáló fórumtémában várjuk (illetve most már várom :) ).